Hvad er KOEBT?

KOEBT er en integrationsmotor, der overfører data fra et system til et andet. KOEBT håndterer alle opgaver involveret i integration af forskellige systemer og platforme - problemfrit og uden menneskelig involvering efter konfiguration.  
Analyzing sales

Et eksempel kan være en integration mellem en hjemmeside (e-commerce eller CMS), og en ERP (enterprise resource planning). Når der kommer et køb på hjemmesiden, bliver kundens data og ordredetaljer overført til den integrerede ERP. På samme tid vil lageret blive opdateret – fra ERP til hjemmesiden – sådan at data vist på hjemmesiden altid er opdateret og korrekt. Alle datatransformationer bliver sendt frem og tilbage gennem KOEBT.

Automatisering af sådanne data forenkler processer og sikrer den højest mulige nøjagtighed. Ved at koble systemerne sammen er dagene med kopiering af data fra et system til en anden forbi.

  • Minimerer menneskelige fejl.
  • Sparer tid og ressourcer.
  • Kræver ingen systemændringer.
  • Hurtigere processer.
  • Forbedrer serviceniveauet og effektiviteten.
  • Automatiserer processer for at sikre nøjagtighed uden ekstra timer.
Image of linked systems
laptop showing graphs

Da KOEBT arbejder i baggrunden og gør det muligt at forbinde flere systemer, gennemgås de enkelte virksomheders specifikke behov grundigt. Uanset om de specifikke systemer, der skal integreres, allerede er i brug eller ej, hjælper vi dig med at opbygge det bedst mulige integrationssystem, så at dit system kan køre næsten ubesværet.

 

Det sidste trin

Når integrationerne er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

Da KOEBT er Twentyfours egen integrationsmotor, er teamet bag KOEBT det samme dedikerede og hårdtarbejdende team. Teamet består af mere end 35 talentfulde medarbejdere, der er dedikerede til digitalisering og arbejder mod et fælles mål, som er tilfredse kunder og god brugeroplevelse.

Teamet er motiveret af deres passion for udvikling, integrering og vedligeholdelse af komplekse systemer og hjemmesider. Desuden leverer teamet fremragende resultater, som imponerer kunderne og deres kunder.

Se vores kundecases her

Image of the Twentyfour team

Er du interesseret i KOEBT og dens funktioner? Vil du finde ud af mere om, hvordan din virksomhed kan drage fordel af at integrere systemer med KOEBT? Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvad der kan skabe mest værdi for dig, din virksomhed og dine kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Image of men discussing in the office

Andrius Bendikas, Head of Account Management