1. Kan man blive partner, hvis man er ERP-firma?

Ja, det kan man i hvert fald. Vi har faktisk særligt god erfaring med at arbejde med ERP- og økonomivirksomheder. Vi er altid på udkig efter dygtige, betroede og spændende virksomheder at samarbejde med om integrationsløsninger. Du kan læse mere om vores partnere, samt hvordan du bliver partner lige her.

3. Hvordan fungerer KOEBT med Microsoft produkter som f.eks. Azure eller en IIS-server?

KOEBT har sit eget veldokumenterede API, som kan integreres til alle Microsoft produkter. I tilfælde af at endpoints fra vores standard API ikke fungerer, kan vi tilbyde en custom integration. Vi har udviklet integrationer til Microsoft Dynamics NAV, C5, AX, 365 og Business Central, så vi kan også finde en løsning til jeres Microsoft-baserede projekt. Hvis der er tale om et websystem/CMS som f.eks. Umbraco, Dynamicweb eller måske ASP.NET eller C#, som hostes via IIS, gør det ingen forskel for KOEBT. Der kan integreres til CSV-filer, SOAP eller f.eks. webbaserede JSON API’er.

5. Kan man opsætte regler i KOEBT som f.eks. “Hvis x sker på websitet, så skal y faktura sendes?”

Ja, det kan man. Vi har nogle standard regler til systemet, men ellers kan man bruge vores API og udvikle en special integration, hvor man selv koder sine betingelser. Kontakt evt. os, hvis du skal bruge hjælp til det.

7. Arbejder KOEBT med stacks?

Ja, det gør vi! Stacks er de forskellige værktøjer, man arbejder med, i API’en. Hos KOEBT understøtter vi mange forskellige stacks som f.eks. klassiske linux-baserede stacks og traditionelle windows-baserede stacks.

2. Kan man blive partner, hvis man er udviklingshus eller webbureau?

Det kan du tro, at man kan. Vi arbejder sammen med flere dygtige partnere omkring udvikling af integrationsløsninger og webshops – og vi er altid interesserede i at høre fra flere. Du kan læse mere om vores partnere, samt hvordan du bliver partner lige her.

4. Hvordan fungerer KOEBT med Linux-baserede produkter?

KOEBT fungerer uafhængigt af teknologi og kan integreres til alle (vi har endnu ikke oplevet et system, der ikke kunne lade sig gøre) via f.eks. JSON, SOAP, CSV-filer eller en custom integration. De fleste af vores kunder har Linux-baseret hosting til deres website (f.eks. WordPress, Joomla, Magento eller lignende) og Microsoft-baseret hosting til deres ERP. Det er ikke et problem at integrere disse platforme!

6. Kan man hoste KOEBT on-premise?

Ja, det kan man. Vi anbefaler alle kunder at køre med vores SaaS-løsning (online, hosted af os) da det giver dig mulighed for altid at få de nyeste opdateringer og features. Derudover kører du på et system og hostingmiljø, som vi løbende overvåger. Vi har dog en del kunder, som har ønsket at få en løsning hosted hos dem selv, og det kan godt lade sig gøre, men vi anbefaler i så fald, at man tilkøber service, således at vi løbende sikrer, at jeres KOEBT-platform er opdateret.

8. Tilbyder KOEBT pre-built integrationer?

Ja, vi tilbyder WooCommerce og e-conomic som pre-built integrationer. Vi har dog endnu ikke fundet to systemer, vi ikke kan integrere, så sværger du til andet end vores pre-built integrationer, så klarer vi det nemt.

Har du ikke fået svar på lige netop det spørgsmål, du sad med, eller er du interesseret i at høre mere? Så er du meget velkommen til at kontakte os på +45 42 41 61 60 eller info@koebt.com – så forklarer vi gerne nærmere og svarer på alle dine spørgsmål.

Har du fundet, hvad du ledte efter, og er du interesseret i at blive partner? Vi leder altid efter nye og spændende virksomheder at samarbejde omkring salg og udvikling af integrationsløsninger med. Du kan læse meget mere om det, at være partner, og om vores nuværende partnere lige her – eller kontakte os for at tage en snak om det.

Image of men discussing in the office

Andrius Bendikas, Head of Account Management