Hvorfor integrere Microsoft Dynamics AX med KOEBT?

Microsoft Dynamics AX hjælper med at forbedre dine organisations økonomiske resultater, reducere omkostninger og øge indtægterne. Ved at forbinde partnere, kunder og medarbejdere giver Microsoft Dynamics AX virksomheder en konkurrencefordel, der også forbedrer sikkerhed og kundeoplevelser. Virksomheder bruger ERP løsninger for at få større kontrol og indsigt i hele deres drift, hvilket øger produktiviteten og rentabiliteten. En af MS Dynamics AXs største styrker er den fleksibilitet, den tilbyder virksomheder.

Hvad er Microsoft Dynamics AX?

Dynamics AX er Microsofts ERP-løsning (Enterprise Resource Planning) til salg, produktion, HR, services, indkøb, lager og meget mere. Funktionalitetsmæssigt har Dynamics 365 FO (tidl. AX) fokus på økonomi, produktion, logistik, retail, service og projektstyring. Dertil kommer en lang række støttefunktioner såsom HR, kvalitetsstyring, governance, BI og værktøjer til life cycle & application management. Platfomen har gennem de seneste 5-6 år haft betydeligt vokseværk.

Dynamics AX teknologien giver dig værktøjerne til at hjælpe med intelligent at samle data i en fælles database og strømline dine forretningsaktiviteter samt rapporteringspraksis. Når du rydder op i din database, elimineres overflødige processer undervejs, og du får adgang til en verden af automatiske funktioner og fordele på tværs af organisationen. Når data er centraliseret, arbejder dine teams sammen omkring et fælles sæt informationer og mål, der giver større præcision i beslutningstagning og handling. Dynamics 365 FO (tidl. AX) platformen er langt mere modulært orienteret end sin forgænger. Derfor kan man udvælge præcis de funktionaliteter og muligheder, der er behov for i virksomheden, og vælge efter behov. Udvalget er allerede enormt, og der kommer hele tiden flere løsningsmoduler til.

Hvem bruger Microsoft Dynamics AX?

Tidligere har Dynamics AX henvendt sig til mellemstore og store virksomheder – i dag er målgruppen virksomheder med mere end 500 medarbejdere. Dynamics Finance, som Dynamics AX hedder i dag, er designet til store virksomheder – typisk med koncernstruktur og international tilstedeværelse. Verden over er der mere end 20.000 virksomheder, der benytter Dynamics AX. Der er stadig mange virksomheder, der bruger MS Dynamics AX og er glade for funktionerne uden at have opgraderet til Dynamics 365, som hovedsageligt er cloudbaseret. 

Hos KOEBT har vi haft stor succes med at lave Dynamics AX integrationer for både små og store virksomheder. Vores integrationsløsninger tilpasses dine kriterier, systemer og behov.

Hvilke systemer integrerer man Microsoft Dynamics AX med?

Dynamics AX integreres med dine nuværende systemer og har stort set ubegrænsede muligheder. Mange benytter også specialudviklede applikationer sammen med Dynamics AX. 

AX fungerer sammen med hele MS Dynamics 365 pakken og fungerer rigtig godt sammen med din virksomheds CRM-system. Koblingen med CRM er noget, mange peger på som den største fordel og den mest værdiskabende funktion.

Hvorfor bruger man Microsoft Dynamics AX?

Dynamics AX er en markedsledende ERP løsning. Topledere såvel som andre medarbejdere finder MS Dynamics AX let at lære og implementere i organisationen med øjeblikkelige fordele. ERP-softwaren er nem at bruge og leverer de værktøjer, du har brug for, til at differentiere din forretning, ændre processer og udvide dine muligheder. Man kan blandt andet drage fordel af Machine Learning og AI.

Opsummeret giver Dynamics 365 FO (tidl. AX) en lang række fordele. Bl.a. kan nævnes:

 • Fleksibilitet – start med det, du skal bruge, og byg på senere
 • Mindre risiko – kom hurtigt og sikkert i gang. Og bliv ved med at være sikker
 • Skalerbart -skru op og ned for ressourcer og funktionalitet efter behov
 • Synergi – stærk integration til den øvrige Microsoft portefølje og partnerløsninger
 • Mobilitet – fuld adgang på kontoret, på farten og fra pc, tablet og mobil.
 • Indsigt – indbyggede værktøjer til rapportering, analyse og BI

Hvem sælger Microsoft Dynamics AX?

Dynamics AX (nu Dynamics Finance & Dynamics Supply Chain Management) kan købes direkte af Microsoft eller gennem diverse partnere. Microsoft udsteder selv certifikater til deres officielle partnere, og der findes flere meget store virksomheder i Danmark med Gold- og Silver-partner status.

Hvordan opsætter man Microsoft Dynamics AX?

KOEBT integrerer Dynamics AX med dine nuværende virksomhedssystemer og samler alt i et system. Vi tilpasser det til dine behov og kriterier. Dynamics AX kan sættes op lokalt, cloud baseret eller som hybridløsning. 

Moduler i Microsoft Dynamics AX

 • Financial Management
 • Manufacturing
 • Supply Chain
 • Project Accounting
 • Customer Relationship Management
 • Human Resources
 • Field Service Management
 • Compliance Management
 • Collaborative Workspace
 • Business Intelligence and Reporting
 • Service Management
 • Sales and Marketing

Kurser / Training / Fælleskab

Kontakt os hvis du vil lære mere. Der udbydes mange kurser i MS Dynamics AX, og dine medarbejdere kan på ingen tid blive verdensmestre i at bruge systemerne. 

Se mere her: 

Der findes også et stærkt fælleskab af personer med stor ekspertise omkring Dynamics AX.

Hvordan fungerer Microsoft Dynamics AX med KOEBT?

KOEBT integrerer MS Dynamics AX naturligt med dine forretningssystemer og giver dig alle fordele for vækste og optimere din virksomhed.

KOEBT har gennem mange år hjulpet virksomheder af alle størrelser. Vi har specialiseret os i Microsoft Dynamics integrationer og kan med garanti hjælpe dig med at komme i gang. 

Microsoft Dynamics AX har optimeret processer for bl.a. DR Koncerthuset, Rigsarkivet og BUPL m.fl. Vi har virksomheden i fokus og har endnu ikke fundet to systemer, vi ikke kunne integrere. KOEBT er en komplet teknisk integration mellem webshop og ERP systemet. 

Kontakt os nu og hør hvordan din virksomhed bliver klar til fremtiden med Microsoft Dynamics AX.

Andrius Bendikas, Head of Account Management