KOEBT integration

Når dine varer og bogholderi er digitaliseret og integreret med KOEBT, er der en lang række fordele.

pointing at a laptop

Minimer manuelle fejl

Ved at integrere data og systemer får du og dine medarbejdere et bedre overblik. Dette fører til færre fejl og mangler i de individuelle led, da den manuelle arbejdsbyrde reduceres.

Automatisering

Ved at integrere og automatisere data, systemer og arbejdsprocesser, kan der skabes strømlinede workflows, så du undgår dobbeltarbejde.

Nemmere skalering

Med data- og systemintegrationer kommer dine medarbejdere til at bruge mindre tid på administrative opgaver. Det giver de ansatte mulighed for at fokusere på det, der er vigtigst for virksomheden – som jo i sidste ende er det, der giver den bedste kundeoplevelse og en øget omsætning.

blurred picture of a person programming

Øget produktivitet

Med data- og systemintegrationer skabes der en enklere og automatisk navigation mellem forretningssystemer og dataudveksling. Det vil medvirke til, at du og dine medarbejdere oplever øget produktivitet og effektivitet.

Ingen bogføringsfejl

Med data- og systemintegrationer spares der op til 90% af tiden på bogføringsopgaver. Derudover vil en sådan integration sørge for, at din bogføring altid er så nøjagtig som muligt – og så slipper du for de manuelle bogføringsfejl, der tager tid at rette op på.

Bedre analysering af data

Med data- og systemintegrationer får du mulighed for bedre at kunne håndtere og analysere dine data. Data er en vigtig faktor i langt de fleste virksomheder, og når det håndteres og analyseres optimalt, er det en direkte vej til en nemmere og mere effektiv hverdag.

De fleste handelsvirksomheder og grossister bruger rigtig mange penge på brochurer. I nogle tilfælde kan der være tale om mange 100.000 kr. hvert kvartal eller hvert halve år. Det er dyrt og besværligt! Udstyr dine sælgere og kunder med en app – så har de altid up-to-date priser, billeder, beskrivelser og lagerstatus.

Vores KOEBT app er udviklet specielt til sælgere og forhandlere. Vi tilpasser layout, logo og farver til dig og sikrer, at alt data hentes fra ERP-systemet.

App’en fungerer med de fleste store økonomisystemer. Bl.a. e-conomic, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5.

online shopping

Vi har udviklet en standard webshop, som kan bruges med KOEBT. Har du ikke din egen webshop, kan du altså købe en KOEBT webshop, som fungerer med flere af de store økonomisystemer. Bl.a. e-conomic, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5.

Webshoppen fungerer både som B2B og B2C, og der kan tilføjes kundecenter efter behov.

Et af de største problemer med integrationsprojekter er nedetid på enkelte systemer. Hvad gør man, hvis f.eks. ERP systemer går ned i et par timer? Med KOEBT har vi udviklet et dashboard, som viser en oversigt og rapport over, hvornår evt. systemer har været nede. På samme tid sikrer KOEBT, at alle andre systemer kører videre, da der konstant gemmes backup af nyeste data. Det betyder altså ikke noget, hvis ERP systemer er ude af drift i f.eks. en time eller to pga. opdateringer.

Med KOEBT er man altså sikret oppetid på sine salgskanaler – selv når ERP systemet er nede.

programming on a laptop

Andrius Bendikas, Head of Account Management