Hvorfor integrere Dynamics C5 med KOEBT?

Sammenlignet med Dynamics NAV er C5 den rette løsning til små og mellemstore virksomheder, der skal bruge et overskueligt regnskabsprogram. Med C5 kan KOEBT integrere dit regnskabsprogram med dine andre virksomhedssystemer, uanset hvor mange brugere du vil have og størrelsen på din virksomhed.

Hvad er Dynamics C5?

Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram (ERP-system), der er specielt udviklet til mindre virksomheder. Systemet er simpelt og enkelt sat op, så det er nemt at arbejde med og hjælper med at erstatte dine excel-ark på ingen tid. Programmet bruges til finans, supply chain, projektstyring, analyser og meget mere. C5 er en del af Microsoft Dynamics pakken og kan nemt samarbejde med andre programmer i din virksomhed. De nyere versioner af Dynamics C5 findes også online og med endnu flere funktioner gennem den cloud baserede løsning. Du betaler kun for de brugere og moduler, du skal anvende, og kan løbende udvide, efterhånden som virksomheden vokser. 

Hvem bruger Dynamics C5?

Programmet er købt af mere end 85.000 virksomheder i et utal af brancher, og er dermed det markedsledende regnskabsprogram i Danmark til mindre virksomheder. C5 er alsidigt og let at gå til, så C5 kan være den rette løsning for mange virksomheder i Danmark.

Hvilke systemer integrerer man Dynamics C5 med?

Vi arbejder med mange forskellige systemer og har allerede leveret integrationer til både WordPress, Umbraco, Magento, Dynamicweb og flere andre både danske og internationale systemer.

Konkret er der tale om en proces, hvor vi udveksler data mellem webshop og C5, således at fakturaer, debitorer, produkter og priser synkroniseres automatisk mellem de to. Det betyder, at du kan holde fokus på forretningen og nøgletal uden at skulle bruge energi på manuel opdatering.

Hvorfor bruger man Dynamics C5?

Med C5 får du kort og godt et program til at administrere virksomhedens regnskab og bogholderi i. Du kan nemt styre bogføring og fakturering, og du kan sende fakturaerne elektronisk ud til dine kunder direkte fra regnskabsprogrammet C5. Et system, der optimerer den interne proces omkring ordremodtagelse.

Fordelene er mange:

  • Optimeret proces internt
  • Hurtigere ekspedering af kunder
  • Konstant korrekt data (og dermed nøgletal) i økonomisystemet/C5
  • Billigere administration af bogholderi
  • Mindre risiko for “menneskelige fejl” som f.eks. at glemme en faktura eller en ordre
  • Automatisk oprettelse af debitorer.

Hvem sælger Dynamics C5?

Dynamics C5 kan købes direkte af Microsoft eller gennem diverse partnere. Microsoft udsteder selv certifikater til deres officielle partnere, og der findes flere meget store virksomheder i Danmark med Gold- og Silver-partnerstatus.

Vi kan hjælpe dig videre med den rette løsning. Kontakt os på formularen nedenfor!

Overgang til 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central er væsentligt mere moderne, og kan, som standard, langt mere end Dynamics C5 produktet. De øgede krav til sikkerhed, styresystemer i skyen og større brugervenlighed er bare nogle af de elementer, der gjorde det helt naturligt og nemt for Microsoft at satse på Dynamics 365 Business Central platformen fremadrettet.

Hvordan fungerer Dynamics C5 med KOEBT?

KOEBT håndterer alle opgaver involveret i integration af forskellige systemer og platforme problemfrit, og uden menneskelig involvering, efter konfiguration. Automatisering af informationstransaktioner forenkler processer og sikrer den højest mulige nøjagtighed.

KOEBT har gennem mange år hjulpet virksomheder af alle størrelser. Vi har specialiseret os i Microsoft Dynamics integrationer og kan med garanti hjælpe dig med at komme i gang. 

Andrius Bendikas, Head of Account Management