Hvis du er havnet på denne side, men ikke helt ved, hvad et API egentlig kan gøre, og hvorfor man bruger det, så er her en kort forklaring. Et API er, helt simpelt forklaret, et interface, som man kan sende data (en slags kommandoer) til, som så bliver håndteret af systemet, det sendes til. I KOEBTs tilfældet kan vores API sørge for, at den data (de kommandoer), der sendes, bliver sendt videre til lige netop det program eller system, du ønsker. Et API er altså med andre ord en kommunikationsindgang, som sikrer ensartet kommunikation mellem dine systemer og programmer. KOEBT er vores system til at gøre det nemt at forbinde mange systemer. Bl.a. via vores API til KOEBT.

infographic with water mark background

Du kan koble dig på vores API og bygge selvstændige applikationer, der kan tilknyttes din instans af KOEBT og dermed åbne op for en verden af integrationer. Gennem vores API, kan du sende dine data til lige det system, der giver mening for din forretning.

Det kan eksempelvis tænkes, at du ønsker at integrere dit mailsystem, interne kommunikationsprogram, bookingsystem, økonomiprogram eller noget helt femte, og det klarer KOEBT nemt.

Du skal bruge KOEBT, fordi du får givet en lang række funktioner ved at integrere til KOEBT. Udover det åbenlyse – at KOEBT nemt integrerer til en lang række platforme – så sikrer KOEBT også, at det er nemt at arbejde videre på din integration senere. Integrerer du eksempelvis dit webshopsystem direkte med e-conomic, så bliver det svært at koble yderligere integrationer til – eller at ændre integrationen, hvis I senere ændrer f.eks. økonomisystem. Herudover sørger vi for løbende at vedligeholde KOEBT, så ikke du behøver vedligeholde hele integrationen.

women working on coding on a desktop

Opsæt regler for bedre (digital) kommunikation

Vores API bruges til, at dine programmer og styresystemer kan kommunikere med hinanden. API’en sørger altså for at definere diverse “regler”, så du, og dine programmer, kan få jeres systemer til at udføre specifikke opgaver. Vil du f.eks. have bookinger foretaget i dit bookingsystem ind automatisk i en synkroniseret kalender? Så er det KOEBT vi skal have fat i.

Pre-built integrationer og værktøjer for alle stacks

Hos KOEBT tilbyder vi pre-built integrationer såsom WooCommerce og e-conomic, da de udviklere, vi arbejder sammen med, ofte har særligt god erfaring med netop disse to platforme. Vi har dog endnu ikke fundet to systemer og/eller programmer, vi ikke kan integrere, så sværger du til andet end vores pre-built integrationer, så klarer vi det nemt.

Derudover understøtter vi mange forskellige stacks som f.eks. klassiske linux-baserede stacks og traditionelle windows-baserede stacks.

Her ses et eksempel på, hvordan man arbejder med KOEBTs API. Dette er måske særligt interessant for dig, der er softwareudvikler og sidder i et bureau, der arbejder med e-commerce sites – eller måske du sidder direkte i en e-commerce virksomhed. Vores API bliver løbende opdateret og flere endpoints bliver tilføjet, så du kan få det mest optimale ud af dine systemer og programmer.

Er du interesseret i at høre mere om vores API, hvordan lige netop dine systemer eller din virksomhed vil drage fordel af det, eller noget helt tredje, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med lige netop det, der kan skabe mest værdi for dig, din virksomhed og dine kunder.

Image of men discussing in the office

Andrius Bendikas, Head of Account Management