WooCommerce integration

Hvorfor integrere WooCommerce med KOEBT?

WooCommerce er en utrolig fleksibel og brugervenlig e-handels udvidelse til WordPress, som vi udvikler til dig og dine kunders behov. Med en WooCommerce-webshop får du vigtige funktioner til din webshop, som hjælper med at øge salget på din webshop.

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et af de bedste webshop systemer på markedet. Det er et gratis open-source plugin til WordPress, udviklet til WordPress CMS i 2008 og det mest benyttede på verdensplan. Modulet laver din hjemmeside til en webshop, hvor du kan administrer dine kategorier, produkter, billeder, lagerstyring, forsendelse, priser, osv. Modulet fungerer som et komplet webshop system, sørger for en god brugeroplevelse i hele købsprocessen, og med brugervenlighed og sikkerhed i højsæde.

Hvorfor vælge WooCommerce?

  • Det er open source
  • Med WooCommerce kan man komme relativt simpelt igang
  • Der er mange temaer til at bygge din webshop 
  • Der findes 400+ udvidelser som kan gøre det mere robust
  • WooCommerce har mere end 3.000 5-stjernet anmeldelser på WordPress.org
  • Der bliver konstant opdateret med nye features og funktionaliteter 
  • Der er et stor fælleskab,  med mange eksperter til rådighed
woman laying in bed online shopping

Hvem bruger WooCommerce?

WooCommerce er det mest udbredte Webshop plugin til WordPress, og er på nuværende tidspunkt installeret mere end 5.000.000 gange fordelt på hele kloden, dog er det blevet downloadet næsten 100.000.000 gange fra WordPress plugin database. Hvis man vil have mange udvidelser og temaer, kan WooCommerce hurtigt blive dyrt, taget i betragtning at det er gratis fra start. Derfor er denne type webshop bedst egnet til små og mellem størrelse virksomheder, der ikke har lige så store behov og varekataloger. Med det sagt så er det stadig meget fleksibelt og skalerbart uden at gå på kompromis.

Hvilke systemer integrerer man WooCommerce med?

Vi kan få din webshop til at tale sammen med for eksempel finansielle/ERP-systemer, lagersystemer, CRM, interne it-systemer og mobile enheder. Automatiseringen kan hjælpe med at minimere fejl og holde dine medarbejdere opdateret til enhver tid.

Vi kan f.eks. integrere WooCommerce med stort set alle de ERP-systemer, der er mest udbredt herhjemme. Lige fra Dinero, Microsoft Dynamics NAV til SAP. Vi også udviklet integrationer til lagersystemer der er integreret i MS Dynamics, samt andre lager- og logistiksystemer.

Hvorfor bruger man WooCommerce?

Det er licensfrit, fleksibelt – kan udvides og bygges videre, altid gode brugeroplevelser – og så er det SEO venligt. 

Eftersom WooCommerce modulet er et af de mest benyttede, bliver der konstant udviklet på det og med et stærkt fællesskab af brugere som kan hjælpe. Der findes mange udvidelser til lige præcis dine behov og det er næsten altid muligt at finde et plugin udover standard funktionerne. Vi er specialister og kan hjælpe hvis du har specifikke ønsker til funktioner og plugins.

man online shooping

Hvem sælger WooCommerce?

WooCommerce er en gratis udvidelse(plugin/modul) til din WordPress hjemmeside. WooCommerce kan have ekstra omkostninger som et tema, plugins, udvidelser og gebyrer til udvikler. Der findes plugins med engangsbetaling og med løbende betalinger månedligt / årligt. At drive en online butik er dog ikke omkostningsfrit, da der i det mindste vil være omkostninger forbundet med hosting og domæneafgift sammen med tilpasninger, design, branding, markedsføring og reklameomkostninger.

 Hvordan opsætter man WooCommerce?

Ved integration med KOEBT sætter vi gerne det hele op for dig, så det passer til dig og dine kunders behov. Vi har mange års ekspertise og har din virksomhed i fokus under hele processen.

Gør-det-selv? Se guide til opsætninger her:

Alternativer til WooCommerce

Vi hjælper gerne med at integrer andre webshops. Alternativer til WooCommerce, kunne blandt andet være:

Hvordan fungerer WooCommerce med KOEBT?

Med KOEBT og WooCommerce kan du automatisere dine processer og optimere din datastrøm på tværs af alle dine systemer og platforme.

         Det betyder:

  • Automatiseret regnskab og bogføring
  • Minimere omkostninger og menneskelige fejl
  • Ekstremt let at bruge

Vi er WordPress specialister

Det sikreste valg altid at få hjælp af en professionel WordPress-udvikler som Twentyfour. Vi har hjulpet mange med WooCommerce-webshops i  WordPress og vi kender alle udvidelses- og integrationsmuligheder, der findes, og virker på det danske marked. Samtidig har vi stor erfaring med opsætning af betalingsgateways og optimering af hele betalingsprocessen. På den måde foregår alt gnidningsfrit og giver dig en større konverteringsprocent med øget omsætning.

Andrius Bendikas, Head of Account Management