Hvorfor integrere SAP med KOEBT?

SAP er utvivlsomt en af de tungeste på markedet, hvad angår enterprise ERP, Data og CRM systemer. Deres systemer bliver brugt af store virksomheder verden over. Faktisk er der flere end 335.000 kunder fordelt på 190 lande, der bruger SAP, hvoraf 80% af dem er mellem- eller store virksomheder.

Dog taler SAPs systemer ikke pr. automatik sammen med diverse webapps og webshops. Derfor sker flere dele af informationsudvekslingen manuelt, og det tager tid. Det er der, vores ekspertise inden for integration kommer ind i billedet.

Hvad er SAP?

SAP er en tysk softwarevirksomhed med hovedkvarter i den tyske by Waldorf. SAP står på tysk for Systeme, Anwendungen und Produkte. SAP udvikler IT-systemer, der overordnet set anvendes til at strømline, forbedre og systematisere virksomheders interne processer indenfor et væld af områder. Økonomi- og lagerstyring, indkøb og meget mere. Det er det, man kalder ERP – eller Enterprise Ressource Management.

Produktporteføljen udvikles løbende, og der findes i dag løsninger til omkring 25 forskellige brancher. Fælles for alle løsninger er, at de kan tilpasses komplet til den enkelte virksomheds helt specifikke behov og rutiner. Vælger en virksomhed SAP, opnår den en unik IT-løsning med masser af muligheder og, ikke mindst, en ekstremt høj skalerbarhed.

Hvem bruger SAP?

Flere end 335.000 virksomheder i omkring 190 lande verden over anvender SAP. I Danmark tæller SAP’s største kunder blandt andet SAS, Danfoss, Foss, Lego, Toms, B&O, Forsvaret, ISS, Post Danmark, DONG, DSB, Grundfoss, Banestyrelsen, CPH, Jysk, Dansk Supermarked og SKAT. Dertil kommer en lang række andre såvel offentlige som private virksomheder. Der er stor forskel på, hvad den enkelte virksomhed anvender SAP til. Det kan være alt lige fra butiksoptimering, drift og logistik på hospitaler, fakturering og salgsregistrering i en privat virksomhed til omfattende personalestyring og HR-løsninger.

Er du i tvivl om ERP- eller CRM-system fra SAP er det rette til din virksomhed, så kan du læse mere her.

Hvilke systemer integrerer man SAP med?

Hos KOEBT udfører vi integration mellem dit website, webapp, webshop og alle SAP’s systemer. Om du og din virksomhed bruger SAP Business One, ByDesign, HANA eller et af de mange andre SAP systemer, så kan vi få dem til at tale sammen.

Vi udvikler bl.a. websites og webshops fra bunden i dit foretrukne CMS og sørger naturligvis for, at dit nye site bliver fuldt integreret med dit SAP system. Dit website vil således altid være up-to-date med kundeinformationer og produkternes lagerstatus, priser, tilbud etc. Vi udfører desuden også integrationer på eksisterende sites.

Hvorfor bruger man SAP?

Med en skræddersyet integration smelter webløsningen og SAP sammen. Det giver dig og dine kunder et redskab, som kan optimere flere led i din virksomheds værdikæde, samt skabe tættere relationer til dine kunder.

Fordele ved SAP integration inkl. bl.a.:

 • Automatiserede og effektive processer
 • Overblik over alle resourcer
 • Komplet virksomhedsstyring
 • Minimerer fejl i alle processer og led
 • Forbedre kundeoplevelsen
 • Stor fleksibilitet og skalerbarhed

Hvordan opsætter man SAP?

Når man køber systemet, har man primært fire udfordringer:

 • Systemet skal installeres og teknisk opsættes.
 • Kundens forretningsprocesser skal tilpasses SAPs best practice-processer.
 • Systemet skal tilpasses enten via customisering eller kodning, selvfølgelig inkl. konvertering af data fra andre systemer og interfaces.
 • Systemet skal derefter driftes, optimeres og selvfølgelig på et passende tidspunkt opgraderes til næste version.

Installation og opsætning. Dette kræver, at man er teknisk minded, har indsigt i / forstand på hardware, operativsystemer og databaser. I store virksomheder er dette ofte opdelt i forskellige afdelinger. Udover dette bør man have gennemgået en række SAP-basiskurser, gerne afsluttet med en SAP-certificering.

Hvordan fungerer SAP med KOEBT?

Vi tilbyder SAP integrations løsninger, der passer til dine specifikke forretningsmæssige behov. I KOEBT er vi specialiserede i data integration, og vi har adskillige års erfaring med at digitalisere manuelle processer og integrere forretningskritiske systemer. Vi har tidligere arbejdet tæt sammen med tredjeparter såsom NETS, NetCompany og ONE Prediction for altid at levere den bedste løsning til vores kunder.

Vi har gennem mange år hjulpet virksomheder organisation med integrationer.

Årsager til at integrere dine systemer:

 • Optimerer dine processer
 • Automatiserer manuelle processer
 • Deler information på tværs af afdelinger
 • Forbedrer præstation og sparer dig for tid
 • Leverer ensartet og konsistent data
 • Reducerer kundeservice svartid
 • Minimer dobbeltarbejde og administrativt arbejde efter integrationen
 • Udskift forhistorisk teknologi
 • God investering – investeringen i fuldt integreret IT betaler sig

Workshop

Ingen virksomhed har nøjagtig samme opsætning. Der findes tusindvis af kombinationer af brugen af CMS, ERP, CSM og datasystemer. Derfor afholdes typisk en workshop, hvor vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Vi har endnu ikke fået en integrationsopgave, som vi ikke har kunne løse til UG.

Vi har bl.a. udført store integrationer for virksomheder som Nupo, Mond of Copenhagen, Løwener og mange flere.

Andrius Bendikas, Head of Account Management