Hvorfor integrere Dynamicweb med KOEBT?

KOEBT har arbejdet med Dynamicweb CMS fra starten. Dynamicweb kan samle dine digitale værktøjer og data såsom Content Management, E-commerce løsninger, marketing, integration frameworks osv, hvilket også er grunden til, at det er så populært et CMS. Denne platform har et åbent integration framework, der lader dig integrere systemet med andre forretningssystemer. Det optimerer effektiviteten og lader dig samle alle dine data ét sted og på én platform.

Hvad er Dynamicweb?

Dynamicweb er et all-in-one CMS, hvorfra man effektivt og nemt kan opdatere sit website, webshop, lave og udsende email marketing, og meget mere. Dynamicweb integrerer med eksterne datakilder som f.eks. ERP eller CRM. På den måde holder I effektivt jeres informationer opdaterede på tværs af platforme. Med integrationer kan I også levere personaliseret og relevant indhold til kunder, hvilket kan øge jeres konverteringsrate. Med f.eks. en standard Navision integration eller en af Dynamicwebs andre integrationsmuligheder kommer I langt uden at bruge mange ressourcer.

Hvad er fordelene ved Dynamicweb?

 • Skalerbar platform – CMS, Webshop, online marketing, integration, PIM i et system
 • Designfrihed – tilpasses dit brand og behov
 • Online marketing – integreret email marketing med adgang til sider, kunder, ordrer, indhold og produkter. Automatisering af emails i flows, hvis brugeren forlader siden uden at købe.       
 • Integration framework – MS Dynamics pakken, Microsoft CRM og andre backend systemer. Integrer også nemt med eksterne systemer som ERP, produktfeeds, betalingsgateways og fragtsystemer
 • Konverteringsoptimering – leadgenerering, personalisering, loyalitetsprogram og A/B split test. 
 • Segmenteringsværktøj – avanceret segmenteringsværktøj på tværs af platforme
 • SEO optimering – indbygget optimering direkte i Dynamicweb med brugerdefineret URL
 • Flere sprog og websites i samme løsning – brugervenlighed er i højsæde og gør det nemt at oprette indhold både i backend og direkte på website.
 • WYSIWYG editor og frontend redigering direkte på siden

Split Tests

Med Dynamicweb kan du nemt udføre såkaldte Split Tests, hvor du opsætter to versioner af dit indhold, så du løbende kan blive klogere på, hvilke elementer i din digitale markedsføring, der virker – og hvilke, der ikke gør. Det kan være alt fra overskrifter og farver på f.eks. knapper til overordnede kampagnebudskaber. På den baggrund kan du hele tiden udvikle og forfine de elementer, der konverterer bedst, og træffe beslutninger baseret på fakta.

Hvem bruger Dynamicweb?

Vores passion for kode har ført til nogle rigtig interessante projekter. Vi har bl.a. udviklet store systemer for F&H of Scandinavia og GA-Import A/S samt udviklet adskillige projekter og arbejdet med kunder på tværs af forskellige industrier. Vi har udviklet integrationer for virksomheder såsom:

 • CRM-integration for DR Koncerthuset
 • Dataintegration for HOD
 • API-integration for L’Oréal Redken
 • Uni-login og Facebook-integration for Finans Danmark

Hvilke systemer integrerer man Dynamicweb med?

Dynamicweb Integration Framework gør det nemt at integrere med andre systemer. Det indeholder standard integrationer til Dynamics NAV, Dynamics AX, Dynamics CRM og andre back-office systemer. Hvis I har en B2B eller B2C webshop kan Dynamicweb integrere med det økonomisystem eller ERP, I bruger, og dermed få data om ordrer, ordrehistorik, lagerstatus, priser, betalinger, forsendelser, kundedata m.m. Du sparer tid, eliminerer fejlkilder og øger din overordnede effektivitet.

Man kan med Dynamicweb også holde styr på sin digitale marketing og give kunderne personaliseret indhold som priser, valuta, anbefaling af relevante produkter ud fra deres interaktion m.m. Det giver dem mere relevant indhold som kampagner, emails og tilbud, hvilket øger sandsynligheden for salg.

Uanset om du har behov for en standard integration mellem Dynamicweb og ERP systemer såsom Dynamics NAV, Dynamics AX, SAP eller lignende systemer eller platforme, så kan vi vores team hjælpe dig gennem robuste integrationsløsninger.

Hvorfor bruger man Dynamicweb?

Fordelene ved at bruge Dynamicweb er kort fortalt:

 • All-in-one business platform
 • Standardfunktionaliteter, som hjælper dig hurtigt i gang  – f.eks. med e-handel
 • Stort udvalg af ekstra moduler, der er lige til at bygge ovenpå
 • Integration til de bagvedliggende forretningssystemer – rigtig god integration!
 • God til sprogversioneringer samt at håndtere flere websites i samme løsning

Hvem sælger Dynamicweb?

Det sælges via ca. 250 certificerede partnere, og er man interesseret i en KOEBT integration, hjælper vi dig hurtigt i gang. Vi har hjulpet mange med integrationer og udvikling helt fra bunden, opdateringer eller vedligeholdelse. Vi har dit brand og virksomhed i fokus, så vi kan udvikle den rigtige løsning til dine behov og kriterier. 

Hvordan fungerer Dynamicweb med KOEBT?

Vi fokuserer på din overordnede forretningsstrategi og virksomhedsmål, dine kunder, ressourcer og processer – og bringer denne viden til live. Det gør vi ved at optimere din digitale forretning og oprette webløsninger, der er fuldt integreret med ERP/PIM, digital marketing, kommunikation og design.

Andrius Bendikas, Head of Account Management