Hvorfor integrere Ucommerce med KOEBT?

Vi udfører integrationsløsninger mellem din webshops uCommerce og dine økonomi-, lager- og kundesystemer. Når kunden foretager et køb på din webshop, vil alle systemer blive opdateret og synkroniseret, og din webshop viser med det samme, bl.a. om en vare er udsolgt. Løsningen øger typisk vores kunders konkurrenceevne gennem effektiviseringer og bedre udnyttelse af data. 

Fordele ved integration:

 • Automatisk vareoprettelse med monitorering og kvalitetssikring
 • Synkronisering af lagerstatus/beholdning
 • Notifikation ved lav lagerbeholdning
 • Monitorering og automatisk ordrebehandling med notifikation ved særlige ordrer
 • Automatisering af mail korrespondance og mersalg

Hvem bruger Ucommerce?

Systemet kan, uafhængigt af branche, bruges af store og små virksomheder til både B2B og B2C, og det bliver brugt af alt fra Faber-Castell til Heinz, Røde Kors og tonsvis af andre virksomheder. Det er mest udbredt at benytte Ucommerce sammen med Umbraco, og med god grund. Denne løsninger er for mange den bedste start og giver gode muligheder for at skalerer løbende når din virksomhed vokser eller teknologien udvikler sig. Løsningen er fleksibel og med en mulighed for gode integrationer til andre systemer. 

Hvad er Ucommerce?

Ucommerce er en stærk og fleksibel e-handelsløsning, der er skalerbart og kan vokse sammen med din virksomhed. Systemet er fuldt integreret med de bedste tilgængelige Content Management Systems(CMS) og giver det bedste grundlag for en ensartet tilstedeværelse på Internettet. Uanset om dit CMS hedder Umbraco, Sitecore, Kentico eller Sitefinity, får du en fleksibel platform både til en simpel webshop og til den fuldt integrerede B2B/B2C-webshop. Med Ucommerce kan du administrere flere webshops eller brands i den samme løsning. Vi har god erfaring og gennem mange år specialiseret os i udvikle Ucommerce baseret på open-source CMS Umbraco eller som udvidelse til Sitecore. 

Teknologi

De underliggende teknologier inden for Ucommerce inkluderer M2M-kommunikation, GPS (Global Positioning System), RFID (Radio-Frequency Identification) og AI (Artificial Intelligence). Ucommerce er udarbejdet til standardisering af netværksinfrastrukturer, trådløs kommunikationsprotokol og kompatibilitet med systemsoftware.

Ucommerce er struktureret i 6 såkaldte “foundations”:

 1. Catalog Foundation
 2. Integration Foundation
 3. Order Management Foundation
 4. Transaction Foundation
 5. Search Foundation
 6. Marketing Foundation

Med disse 6 områder er man godt dækket ind i forhold til at drive e-handel både B2C og B2B.

Hvilke systemer integrerer man Ucommerce med?

Om du bruger Sitecore eller Umbraco i sammenspil med dit UCommerce, om du har Microsoft Dynamics Nav, AX eller C5, eller om du bruger e-conomic eller SAP, så får vi systemerne til at tale sammen. Du kan også have behov for at tilpasse funktionerne, så de passer til lige netop dit design og dine målsætninger. Ucommerce er opbygget, så det er enkelt for udviklere at tilføje, modificere eller fjerne funktionalitet.

Hvorfor bruger man Ucommerce?

Deres framework-first filosofi understøtter en løbende udvikling, som sørger for at platformen er designet skalerbart og kan vokse med din virksomhed. Det er designet som et plugin-modul til Umbraco, Sitecore og Kentico. Dette betyder, at du kan vedligeholde din butik i samme backend som resten af dit website.

Fordele:

 • Gode muligheder for at integrere med dine systemer, for eksempel PIM, DAM, ERP, CRM osv.
 • Et stærkt kampagnemodul med mange muligheder.
 • Fantastiske værktøjer til styring af transportleverandører og beregning af fragt.
 • Standardiseret integration til flere betalingsløsninger.
 • Omfattende funktionalitet til internationalisering, sprog og valutaer.
 • God understøttelse af SEO-aktiviteter
 • Produktanmeldelser
 • Flere shops i samme løsning, med individuelt købsflow og design

Hvordan opsætter man Ucommerce?

Ucommerce installeres ovenpå Umbraco CMS, og kan på samme måde integreres med netop de systemer og arbejdsgange din virksomhed måtte have. Det er en platform, som er udviklet til at kunne skaleres på alle væsentlige parametre 

Hvordan fungerer UCommerce med KOEBT?

KOEBT arbejder i baggrunden og gør det muligt at forbinde flere systemer, hver virksomheds specifikke behov gennemgås grundigt. Uanset om de specifikke systemer, der skal integreres, allerede er i brug eller ikke, hjælper vi dig med at opbygge det bedst mulige integrationssystem, så din operation kan køre næsten ubesværet. Når integrationerne er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

KOEBT og vores typiske kunder

Lad os hjælpe dig med dit uCommerce-projekt. Vores team hos KOEBT udvikler websites, webshops, webprojekter og integrationer. Vi har udviklet projekter for en række klienter, såsom L’Oréal Redken, Hovedorganisationen af Officerer i Danmark(HOD), Rigshospitalet, Finans Danmark, Danmarks Nationalbank og mange flere. Kontakt os på feltet nedenfor, og lad os hjælpe dig med dit uCommerce-projekt.

Andrius Bendikas, Head of Account Management