Hvorfor integrere Sitecore med KOEBT?

Sitecore CMS er brugervenligt og nemt at arbejde med for redaktørerne. Med platformen får du et stærkt fundament for at lave personalisering, opbygge kunderelationer med kvalificerede dataforbindelser og marketing automation. Vi har i mange år arbejdet med Microsoft Frameworket .NET, som Sitecore er lavet på og det giver os rigtig gode vilkår for at udvikle integrationer til dine behov.

Hvad er Sitecore?

Sitecore startede som et CMS, content management system, men er siden udbygget til et omfattende indhold med produktkatalog og med fokus på hele kundeoplevelsen: Ecommerce, personalisering, email marketing, machine learning, analytics og meget mere, men selvfølgelig stadig pakket rundt om CMS’et og websitet. Det er Sitecores styrke; den samlede softwareløsning, der kan udbygges og ombygges til en levende organisation i vækst. Sitecores software er baseret på Microsofts .NET og kan nemt skaleres, vi har i KOEBT mange års erfaring med at udvikle og lave integrationer med Sitecore.

Med Sitecore 9.0 bliver det også muligt at bruge kunstig intelligens(AI) og i højere grad samle alle kundedata ét sted og høste fordelene heraf.

Hvem bruger Sitecore?

Siden etableringen i Danmark i 2001 er Sitecore vokset til en succesfuld global softwarevirksomhed med mange større danske virksomheder på kundelisten og endnu flere internationale virksomheder. Den typiske kunde af Sitecore-platformen er en større virksomhed, offentlig institution, kommune eller organisation som ønsker at udnytte mulighederne i at have en samlet platform til administration af alt fra content og kommunikation til commerce og data.

Hvilke systemer integrerer man Sitecore med?

Da Sitecore er baseret på Microsofts .net-teknologi, er der relativt nem integration til SharePoint, Dynamics CRM, Active Directory osv. Dertil kan vi integrere til PIM, NAV og mange andre.

Hvorfor bruger man Sitecore?

Sitecore tilbyder et framework og et sæt platforme som imødekommer dagens krav fra forbrugere, så du har mulighed for at kommunikere det rette indhold til den rette person, på det rigtige sted og på det rigtige tidspunkt – alt sammen baseret på indsigt i den enkelte besøgendes tidligere digitale handlinger.

Fordele:

 • Sitecore er bygget som én platform med ét interface, som man arbejder i – det gør det mindre komplekst og mere brugervenligt
 • Sitecore er simpelt at arbejde i for redaktørerne, så det kræver ikke nødvendigvis dyre konsulenttimer at vedligeholde dit Sitecore site
 • Multi-site udvikling og content-deling – For større virksomheder med mange forskellige brandsites er dette guld værd: Muligheden for at håndtere og dele content på tværs af sites, intranet, extranet, portaler osv.
 • Med Sitecore får du et fastlagt roadmap, konstant udvikling af platformen, support/helpline etc., mulighed for træning/uddannelse og certificering, mm.
 • Sitecore har standard API’er/integration til en række andre systemer, fx de fleste gængse CRM-systemer.
 • Sitecore har et stort netværk af certificerede samarbejdspartnere
 • Sitecore har et indbygget modul til online marketing, som hjælper med at optimere websitet ud fra et digital marketing-perspektiv. Som redaktør kan du optimere dit content og SEO i editoren og samtidig lege med brugerprofillering, A/B splittests, Analytics, e-mailmarketing osv. Dertil kommer pre-byggede komponenter til wikis, surveys, polls, forums osv.

Hvordan opsætter man Sitecore?

I Sitecore arbejder du med en opdeling i henholdsvis “Indholdsredigering” og “Sideredigering”.  I indholdsredigeringen opretter du dine sider, gemmer og redigerer det grundlæggende indhold. Og så tilføjer du det mere visuelle indhold i form af Slideshows, billedespots etc. i Sideredigeringen.

I KOEBT hjælper vi med hele opsætningen og integrationerne, så du er godt kørende fra start.

Hvordan fungerer Sitecore med KOEBT?

KOEBT arbejder i baggrunden og gør det muligt at forbinde flere systemer. Uanset om de specifikke systemer, der skal integreres, allerede er i brug eller ej, hjælper vi dig med at opbygge det bedst mulige integrationssystem, så din operation kan køre næsten ubesværet. Når integrationerne er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

Her er de typiske projekter vi med KOEBT automatiserer:

 • Bogføring af salg fra webshop direkte i ERP/bogholderisystem
 • Oprettelse af kunder i ERP eller CRM automatisk
 • Overvågning af oppetid/nedetid på systemer
 • Oprettelse af brugere på websites
 • E-mail marketing systemer
 • Sammenkobling af medlemssystemer og website, CRM og/eller kundelogin
 • Digital selvbetjening til et væld af formål (indrapportering, download af regninger, bestilling af varer m.m.)

Andrius Bendikas, Head of Account Management