En oversigt over alle projekter

Vi har integreret Basecamp i vores daglige arbejde. Vi elsker hvordan basecamp giver os et meget bedre overblik over hele organisationens projekter. Vi er blevet meget mere produktive og bedre organiseret. Vi kommunikerer bedre gennem hele organisationen og med vores klienter. Med Basecamp kræver det færre møder, fordi alt vil blive uploadet, skrives og diskuteres på Basecamp platformen.

Hvorfor integrere Basecamp med KOEBT?

Med Basecamps mange funktioner er det oplagt at integrere med andre systemer i din virksomhed eller organisation. Om det er interne eller eksterne systemer, giver Basecamp integrationer god mulighed for at øge effektiviteten og overblikket i dine projekter, uanset hvor mange der deltager.

Gruppe af unge medarbejdere, der analyserer data til et møde

Hvad er Basecamp?

Basecamp er et online program til samarbejde, projektstyring, events og daglig håndtering af opgaver, der er velegnet til brug af teams i alle størrelser – fra små og mellemstore virksomheder til store koncerner. Det giver dig mulighed for at chatte, skrive meddelelser og se kommende opgaver og begivenheder i en kalender.

Basecamp bruger en simpel visuel brugerflade til at hjælpe enkeltpersoner og teams med at administrere deres delte eller personlige projekter, opgaver og til at følge projektforløb. Inden for hvert teammedlems Basecamp-konto giver dashboardet en oversigt over alle opgaver, meddelelser, diskussioner, opgaver, filer, tekstdokumenter og begivenheder.

De tilladelser og visninger i Basecamp betyder, at brugerne kan vælge, hvilke teammedlemmer og klienter de vil samarbejde med. Direkte på opslagstavlen er der værktøjer, som kan bruges til at sende beskeder, afholde diskussioner, organisere begivenheder/møder, dele filer/e-mails og håndtere opgaver.

De mest brugte basisfunktioner inkludere:

  • Opslagstavler: Hold hele samtalen sammen på en enkelt side, hvilket giver alle projekter en mere organiseret struktur.
  • To-do lister: Opret to-do lister til alt det arbejde, som du eller dit team har brug for, tildel opgaver til bestemte personer og indstil deadlines.
  • Tidsplan: Hvert projekt i Basecamp indeholder en tidsplan. En tidsplan, der viser alle daterede to-do’s og begivenheder for det projekt, som alle på projektet kan se.
  • Dokumenter og filer: Hvert projekt har et rum til at dele dokumenter, filer, billeder og meget mere. Alle i dit team og mulige klienter på projektet har adgang til projektet.
  • Gruppechat: Basecamps gruppechat i realtid giver dig mulighed for at stille hurtige spørgsmål og få lige så hurtige svar. Alt sammen uden at nå ud til en separat app.

Hvem bruger Basecamp?

Der er i 2020 over 3.3 millioner brugere af Basecamp i over 180 lande. Basecamp kan bruges af freelancere og mindre teams såvel som teams i store internationale organisationer til at kommunikere om projekter, opgaver og håndtere deadlines og fjernarbejde. Basecamp Personal er gratis og er tilgængelig for personlig projektledelse, studerende, freelancere og familier. For mange mellemstore virksomheder og koncerner giver Basecamp mulighed for at tilføje ubegrænset antal brugere – en fleksibilitet som ellers hurtigt ville koste meget, hvis man brugte andre services.

Hvilke systemer integrerer man Basecamp med?

Siden fusionen med Campfire er Basecamp vokset til at blive et af de mest alsidige projektledelsesværktøjer i dag. Mens Basecamp er et populært værktøj, kan det ikke gøre alt. Heldigvis har den masser af integrationer til at klare det og øge dets funktionalitet. Disse integrationer kan blandt (meget) andet hjælpe dig med at:

  • Overvåge tidsforbrug
  • Administrere forslag
  • Automatisere opgaver
  • Oprette diagrammer og grafiske opgaver

Men der er så meget mere

Her er en oversigt over nogle af de basale plug-ins der findes til Basecamp, men med KOEBT kan vi lave integrationer, uanset hvilke systemer du bruger i dag – som f.eks. CRM, ERP, Gmail, Salesforce, osv. Vi har endnu ikke fundet to systemer, vi ikke kunne integrere, og vi er altid klar på en udfordring.

Hvorfor bruger man Basecamp?

Med Basecamp får man et bredt spektrum af funktioner, som kan hjælpe de fleste i hverdagen. Arbejder man med store komplekse projekter, eller har man som studerende blot brug for at organisere sin hverdag, så vil Basecamp være en støtte og hjælpende hånd.  Basecamp er et fremragende online-hub til teamsamarbejde. Det er fleksibelt, rimeligt prissat og integreres med en lang række andre tjenester. Det er derfor meget mere end blot et værktøj til projektstyrings. Integrationer som Dropbox, Slack og Gmail vil gøre det nemmere at opbevare alle dine samtaler og filer ét sted – hvilket betyder, at du kan fokusere på dine opgaver og effektivisere dit arbejde.

Hvordan fungerer Basecamp med KOEBT?

KOEBT arbejder i baggrunden og gør det muligt at forbinde flere systemer – med de enkelte virksomheders specifikke behov for øje. Uanset om de specifikke systemer, der skal integreres, allerede er i brug eller ej, hjælper vi dig med at opbygge det bedst mulige integrationssystem, så din operation kan køre næsten ubesværet.

Når integrationerne er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

Andrius Bendikas, Head of Account Management