Hvorfor integrere Magento med KOEBT?

Det er en genial platform – men samtidig en platform, der kræver noget teknologisk know-how at mestre. Mulighederne for tilpasning er nemlig tæt på uendelige med Magento, hvilket kan være en stor fordel, hvis man ved, hvordan man sammensætter den helt rigtige løsning.

Vi har mange års erfaring med udvikling af Magento og kan hjælpe med at opfylde de ønsker og behov, du må have til din webshop. Med KOEBT integration taler dine systemer sammen og hjælper dig i hverdagen ved at automatisere processer og arbejdsgange, som tidligere var manuelle og tidskrævende.

Hvad er Magento?

Magento er en velkendt e-handelsplatform, der bruges af mange som en robust løsning til deres online e-handelsvirksomhed. Udover et omfattende antal funktionaliteter giver Magento eCommerce din online forretning fleksibilitet og fuld kontrol over design, indhold og funktionalitet i din webshop. Platformen er egnet til både B2B og B2C webshop og online handel. Magento er skrevet i PHP og benytter Zend Framework (ver. 1). Desuden findes der ekstremt mange moduler og udvidelser til Magento. Magentos søgemaskineoptimering, katalog administration og effektive marketingværktøjer giver dig mulighed for at oprette websites, der giver en uovertruffen shoppingoplevelse for dine kunder.

Magentos intuitive administration interface giver dig mulighed for at skræddersy dit website til dine unikke forretningsbehov. Helt skalerbar og med et omfattende support netværk.

Hvem bruger Magento?

Mere end 240.000 forhandlere verden over bruger Magento som platform til deres online butik – både B2B og B2C. Magento er hovedsageligt til dig, der er forholdsvis erfaren inden for e-handel og webprogrammering. Er du teknisk stærk kan Magento være en god og billig løsning. Er du ny, kan det derimod blive dyrt at købe billigt. Selvom den umiddelbare pris virker lav, kan den endelig pris ende med at blive høj. Udover udgifter til hosting, backup, domæne, moduler og design skal du medregne den pris, du selv bruger på systemet. Den tid kunne måske være brugt på mere salgsfremmende aktiviteter såsom markedsføring og bedre service af dine kunder. Vi hjælper med at finde denne rette løsning og sørger for, at den er skalerbar og fremtidssikret, så din virksomhed kan vokse.

Hvad er forskellen på Magento version 1 og version 2?

I løbet af de sidste ti år har Magento lanceret mange versioner, der primært er opdelt i Magento 1 og Magento 2. Hver udgivelse er hyppigt opdateret med flere udgivelsesnoter, der indeholder nye forbedringer eller fejlrettelser. Hver version indeholder to forskellige udgaver: Community (CE) og Enterprise (EE), såkaldt Open Source og Commerce. Mens Magento CE er gratis at downloade med alle grundlæggende funktioner, der fungerer meget godt for små til mellemstore virksomheder, så fås Magento EE til en pris på ca. $22.000 om året for 2.2.x-versionen. Med Magento EE følger der masser af avancerede funktioner og med 24/7 premium support med. Vil man dykke mere ned i forskellen kan det findes her.

Hvilke systemer integrerer man Magento med?

Hvis du har valgt Magento som din e-handelsplatform, kan vi lave en Magento integration med resten af dine systemer, så håndtering og administrering af varekatalog, kunder, ordrer mm. bliver automatiseret. Magento kan bl.a. integreres med Netsuite, POS, Microsoft Dynamics 365 (AX, C5, NAV), e-Conomics, SAP og mange andre systemer

Magento er fuld integrerbar med andre systemer, og vi har bl.a. udviklet moduler til PostDanmark, GLS, e-conomic, ePay, Dinero samt abonnementsmodul og leverandørkataloger. Med en Magento integration kan I automatiserer jeres arbejdsgange, så I slipper for at gøre ting to gange.

Hvorfor bruger man Magento?

Magento eCommerce-platform giver dig de værktøjer, du har brug for til at tiltrække flere kunder, sælge flere produkter og tjene flere penge. En af Magentos største styrker er muligheden for at vækste fra den lille startup til millionvirksomheden. Fx benytter Nike og Ford alle Magento til deres webshopløsninger, da Magento både kan håndtere simple og avancerede ecommerce løsninger. Kort sagt er fordelene ved Magento: 

  • Let at installere og tilføje yderligere layouts/plug-ins
  • Open source-teknologi, der tilbyder fleksible og skalerbare e-handelsløsninger
  • Effektivt og omkostningseffektivt program
  • Giver mulighed for forskellige rabatter og tilbud under udtjekningen
  • Tilbyder mere end 50 betalingsgateways

Hvordan fungerer Magento med KOEBT?

Det er med Magento, som med mange andre systemer, en fordel at være helt skarp på hosting, backup, domæne, moduler og design – og det er altså her, vi kommer ind i billedet!


Ved at lade os udvikle og integrere din webshop kan du bruge din tid der, hvor du er bedst, og hvor der skabes mest værdi for din virksomhed – og lade os om koderne og vedligeholdelsen.

Data håndteres af KOEBT

KOEBT er et integrationssystem, der overfører data fra et system til et andet. Den håndterer alle opgaver, der er involveret i integration af forskellige systemer og platforme problemfrit og uden menneskelig involvering, efter at være konfigureret.

Et eksempel på dette ville være integration mellem et website (e-handel eller et CMS) og en ERP (enterprise resource planning). Ved køb af en vare overføres kundens data og ordreoplysninger fra hjemmesiden til den integrerede ERP. Samtidig opdateres lagerbeholdningen også – fra ERP til websitet, så de data, der vises i webshoppen, altid opdateres og er korrekte. Alle data sendes frem og tilbage gennem KOEBT efter behov. Automatisering af sådanne informationstransaktioner forenkler processer og sikrer den højest mulige nøjagtighed.

Andrius Bendikas, Head of Account Management