Hvorfor integrere e-conomic med KOEBT?

Det er hverdag for mange virksomheder med klodsede manuelle processer, hvor data skal overføres mellem systemer via manuel indtastning, copy-paste, Excel-ark og lignende. Der kan ofte spares en masse administration ved at automatisere disse overførsler – og dine medarbejdere frigives til mere inspirerende og værdiskabende opgaver. Vi er officielle e-conomic udviklingspartnere. Integrationer sammenkobler centrale dele af din virksomheds forretningskritiske systemer og sikrer optimal effekt fra dine systemer. 

Hvad er e-conomic?

e-conomic er et online og cloudbaseret regnskabsprogram, der sælges af norske Visma E-conomic Aps. I dag er programmet det ledende online regnskabsprogram i Danmark – og revisorernes foretrukne. Med et online system kan det let tilgås fra mobile enheder, opdateret data hvor som helst er garanteret, og det er let at dele sit regnskab med sin revisor.

e-conomic har tre niveauer af funktioner, der tilbydes afhængigt af abonnementet, hvilket gør programmet yderst skalerbart. Niveauerne er henholdsvis Kernefunktioner, Avancerede funktioner og Ekstra funktioner (tillægsmoduler), men når det kommer til udvidelse af funktionaliteten i e-conomic, findes der over 250 apps og tillægsmoduler. Mange er udviklet af officielle e-conomic partnere og fungerer gnidningsfrit med integrationer til andre IT-systemer; eksterne, interner og specialbyggede.

Programmet bruges til eksempelvis:

 • Fakturering og salg
 • Budget og rapportering
 • Bilagshåndtering
 • Finans og bogholderi
 • Momsregnskab
 • Ordrer, tilbud og rykkere
 • Automatisering af processer

Hvem bruger e-conomic?

Der er mere end 140,000 virksomheder i Danmark, som benytter sig af e-conomic regnskabsprogrammet. Det er brugt af både små og store virksomheder i mange brancher – alt fra startups til store koncerner. Vi har længe arbejdet med e-conomic integrationer. Flere og flere virksomheder omfavner integrationsløsninger – for løsningerne betaler sig. Vi har udviklet store integrationsløsninger til Danske Vandværker, GA-Import A/S, F&H of Scandinavia, Slagter Lund og mange flere. 

Hvilke systemer integrerer man e-conomic med?

Med KOEBT laver vi en e-conomic integration med dine eksisterende systemer, uanset om det er interne eller eksterne. E-conomic integrationer sammensmelter centrale dele af din virksomheds forretningskritiske systemer og sikrer, at alle dine systemer kører synkront, helt automatisk og uden menneskelig indblanding. WorkBook, Pleo, Dynamics 365 Business Central, C5/Navision, GLS, PowerOffice GO og AutoTask. Dette er blot nogle af de systemer, som vi har bygget integrationer til. Vi har endnu ikke fundet to systemer, vi ikke kunne integrere. KOEBT leverer integrationer mellem webshops og e-conomic. Herunder bl.a. i PrestaShop, Dynamicweb eCommerce, Umbraco, WordPress, Magento samt specialudviklede webshops. 

Hvorfor bruger man e-conomic?

e-conomic er mere end et regnskabsprogram. Med smarte apps og udvidelser kan du lave en e-conomic integration med virksomhedens andre administrative systemer og dermed effektivisere og automatisere mange manuelle arbejdsgange.

Købe e-conomic?

Prisen på dit e-conomic abonnement afhænger af hvilke funktioner, din virksomhed har behov for. Det er er nemt at udvide funktionaliteten med integrationer og tillægsmoduler, som gør programmet ideelt til virksomheder i vækst eller med branchespecifikke kriterier. Man kan få 14 dages prøveperiode, og ellers ser priserne således ud d.d. Startup 119 kr/md, Small business 189 kr/md, Professional 359 kr/md.

Hvordan fungerer e-conomic med KOEBT?

Vores fokuspunkter for en typisk e-conomic integration:

 • Lad alle systemer køre så automatisk som muligt
 • Minimer spildtid
 • Minimer menneskelige fejl
 • Outsource bogholderi til automatisk bogføring
 • Outsource administration til automatisk administration
 • Site, lager-, kunde- og økonomisystem skal altid være automatisk opdateret/synkroniseret

KOEBT og vores typiske kunder

KOEBT fungerer i baggrunden og gør det muligt at forbinde flere systemer. Der gennemgås den enkelte virksomheds specifikke behov grundigt, og uanset om de specifikke systemer, der skal integreres, allerede er i brug eller ej, hjælper vi dig med at opbygge det bedst mulige integrationssystem, så din operation kan køre næsten ubesværet. Når integrationerne er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de korrekte systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

Andrius Bendikas, Head of Account Management