Hvorfor integrere Pipedrive med KOEBT?

Ved at integrere/forbinde jeres CRM (f.eks. SAP eller Dynamicweb) med eksempelvis jeres ERP, webshop eller specialbyggede system, kan data automatisk overføres fra det ene system til det andet – uden menneskelig indblanding. Det sikrer ensartede resultater, giver et mere effektivt arbejdsflow og frigiver enorme ressourcer.

Fordele ved integration:

 • Opret automatiske svar på tværs af dine systemer, så tilføjelse af kundeemner, kommunikation med kunder og lukning af tilbud i din CRM bliver registreret i din ERP
 • Få adgang til information fra flere systemer – uanset hvilken du er tilsluttet
 • Forbedrer effektiviteten af intern kommunikation med let dataoverførsel mellem salg og gennemførelse
 • Giv dit økonomiteam en realtids oversigt over værdien i din salgspipeline
 • Forbedrer nøjagtigheden af tilbud fra dine repræsentanter, da de har klare oplysninger om lager og omkostninger i ERP
 • Fjern rapport duplikering fra forskellige teams, da data nu er synlige for begge systemer
 • Sørger for, at dine økonomiske prognoser er mere nøjagtige end nogensinde ved at give dit salgsteam adgang til relevante økonomiske oplysninger, der opbevares i ERP
 • Hjælper dit salgsteam med at være så omkostningseffektiv som muligt ved at give dem data om salgsproces-effektivitet fra din ERP

Hvad er Pipedrive?

Pipedrive er et salgsorienteret CRM-system, der inkludere både mobile og webløsninger. Med Pipedrive ønsker man at gøre det lettere for små og mellemstore virksomheder at bedre styre deres salgskanaler og lukke flere tilbud. Der tilbydes et rent og enkelt interface, der lader brugerne tilføje information og administrere tilbud næsten med det samme. Det er et skalerbart system, som gør din virksomhed klar til nye udfordringer.

Et par Pipedrive features:  

 • Tilknyt din indbakke og track e-mails 
 • E-mail templates
 • Hold styr på dine opgaver: Hvem skal du ringe til? Hvem savner en opfølgning fra dig?
 • Få overblik over din pipeline og lav rapporter og analyser på dit salgsarbejde
 • Salgs workflow-automation: Kan automatisere den mest basale opfølgning i.f.t. tilbudsgivning eller når en ny kontaktperson oprettes

Hvem bruger Pipedrive?

For små og mellemstore virksomheder, kan det være en udfordring at finde et simpelt, overskueligt og brugervenligt CRM-system. Det er netop det markedsbehov, som Pipedrive CRM vil udfylde. Der er i dag over 90.000, der benytter sig af Pipedrive på verdensplan. 

Hvorfor bruger man Pipedrive?

Internt kan en CRM hjælpe sælgere med at automatisere deres salgsaktiviteter, og ledere kan følge deres teams præstationer. Med et CRM-system ved du, hvornår du skal lave dine salgsfremstød, hvad du skal sige, og hvornår du skal sige det. Pipedrive er drevet via en enkelt strømlinet visning af din salgsproces, hvilket effektiviserer dine medarbejderes arbejde og gør det mere overskueligt at håndtere kunderelationer.

Hvem sælger Pipedrive?

Pipedrive er tilgængelig i fire prissætningsplaner for virksomheder. Alle betalingsplaner tilbyder en gratis prøveperiode på 14 dage og giver dig mulighed for at bruge app’en gratis i 2 måneder. Vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning – kontakt os i formen nedenfor.

Hvordan fungerer Pipedrive med KOEBT?

Når Pipedrive integrationen er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

KOEBT håndterer alle opgaver involveret i integrering af forskellige systemer og platforme problemfrit, og uden menneskelig involvering, efter konfiguration. At integrere Pipedrive med KOEBT giver din virksomhed de optimale omstændigheder for øget salgseffektivitet og i sidste ende større omsætning.

Andrius Bendikas, Head of Account Management