Hvorfor integrere Pakkelabels med KOEBT?

Med en integrationsløsning bliver dine ordreinformationer importeret automatisk til Pakkelabels/Shipmondo, og du kan nemt og hurtigt masseoprette pakkelabels til dine forsendelser. Har du en webshop, så har du mulighed for at aktivere vores plugin, så dine kunder selv kan vælge udleveringssted/pakkeshop ved checkout på din webshop. Vi hjælper desuden også med at automatisere bogføringen af dine salg på din webshop i dit regnskabsystem.

Hvad er Pakkelabels?

Pakkelabels er en komplet fragtløsning, som håndterer din virksomheds udfordringer med fragt og forsendelser. Løsningen er moderne og tilbyder gode muligheder for din virksomhed, når den vokser. Fragt har i flere år, både nationalt og internationalt, været en stor del af en masse menneskers hverdag, og Pakkelabels er den smarte løsning, der kan gøre det lidt nemmere. Pakkelabels understøtter bl.a. Bring, DAO, GLS, Post Nord og Swipbox.

Funktioner:

 • Massekøb og bulkprint
 • CSV import
 • Automatisk print
 • Detaljeret statistik og rapporter
 • Send til hele verden
 • Benyt egne fragtaftaler
 • Personlig besked til modtager
 • API – få det præcist, som du ønsker
 • Nem retur med Returportal
 • Smartere tracking af pakker
 • Intelligent adressebog

Hvem bruger Pakkelabels?

Pakkelabels kan bruges virksomheder i alle størrelser. Du skal blot oprette en gratis konto – så er du klar til bestille din første forsendelse. Der er mange forskellige tilvalg til din løsning, som afhænger af dine behov, f.eks. egne fragtaftaler, levering til udlandet, og meget mere.

Pakkelabels bliver til Shipmondo

Virksomheden blev grundlagt i 2014 under navnet Pakkelabels.dk. Efter 3 år rundede virksomheden 15.000 virksomhedskunder og blev dermed den største fragtbooking platform i Danmark. I maj 2019 skiftede de navn fra Pakkelabels.dk til Shipmondo og lancerede Shipmondo.com.

Hvilke systemer integrerer man Shipmondo med?

Hos KOEBT har vi mange års erfaringer med integration af forskellige og komplekse systemer. Shipmondo er et af de mange systemer, som vi har stor erfaring med at integrere med.

Ønsker din virksomhed at integrere Shipmondo med eksempelvis dit ordrehåndteringssystem, webshop eller Shopify webshop, så er det noget, som KOEBT kan hjælpe dig med. Ved at integrere Shipmondo med eksempelvis dit ordrehåndteringssystem, giver du din virksomhed det fulde overblik over alle dine ordre og meget mere.

Hvorfor bruger man Shipmondo?

Der er store fordele ved at bruge Shipmondo:

 • Spar tid og penge – uanset størrelsen på din virksomhed kan løsningen opfylde dine behov.
 • Intet abonnement – Shipmondo har intet månedligt abonnement eller skjulte gebyrer. Der afregnes med en fast lav pris pr. label, og du betaler kun for dit forbrug.
 • Integration – der er mange muligheder for gode integrationer, som kan gøre det hele lidt nemmere.

Hvordan fungerer Shipmondo med KOEBT?

Med en integration bliver dine ordrer fra din webshop automatisk overført til Shipmondo.com. Du sparer således tid på manuelt tastearbejde, og du opnår en mere effektiv arbejdsgang.

Typiske KOEBT kunder og integrationer

Et eksempel på dette ville være integration mellem et website (e-handel eller et CMS) og en ERP (enterprise resource planning). Ved køb af en vare overføres kundens data og ordreoplysninger fra hjemmesiden til den integrerede ERP. Samtidig opdateres lagerbeholdningen også – fra ERP til webstedet, så de data, der vises i webshoppen, altid opdateres og er korrekte. 

Automatisering af sådanne informationstransaktioner forenkler processer og sikrer den højest mulige nøjagtighed. Ved at forbinde systemer skal man aldrig mere kopiere oplysninger fra et system til et andet.

Andrius Bendikas, Head of Account Management