Nupo er et dansk firma, der blev etableret i 1981. Siden da er Nupos produkter (Diet, One Meal og Slim Boost) blevet testet og godkendt af mere end 35 kliniske tests, der påviser at Nupos produkter er sikre og effektive.

I 2010 begyndte de at eksportere ud af Danmark, og i 2019 investerede de i et nyt digitalt system for at forbedre brugeroplevelsen for deres kunder rundt om i verden.

Nupos mål var at skabe en enestående digital brugeroplevelse. Deres vision var et nyt digitalt system, der ville underbygge den online brugeroplevelse for deres loyale kunder på globalt plan. Dette nye system skal minimere alle de manuelle og tidskrævende arbejdsopgaver; heriblandt håndtering af produktinformation og bogføring.

Twentyfour (tidligere kendt som HTML24) har succesfult påtaget sig denne opgave og har designet og udviklet en responsiv webshop med fokus på Nupos produkter samt integreret og automatiseret de interne lager- og bogføringssystemer.

Twentyfour har udviklet en unik digital webshop, der underbygger den digitale brugeroplevelse for Nupos kunder. Det brugervenlige CMS har gjort det meget lettere for Nupos team at navigere igennem den nye og forbedrede webshop samt have fuldstændig kontrol over den ved at tilføje nye produkter, billeder og produktbeskrivelser hurtigere og mere effektivt.

Ved at benytte integrationsplatformet, KOEBT, har Twentyfour derudover integreret data i Nupos WooCommerce webshop med deres ERP system, Dynamics NAV. Denne integration håndterer videresendelsen af ordrer fra WooCommerce til Dynamics NAV ved at formatere dataene til strukturen, Dynamics NAV bruger.

KOEBT effektiviserer processerne ved at opdatere lagerbeholdningen i Nupos webshop baseret på den eksisterende Dynamics NAV data.

Endeligt tager KOEBT sig også af at tracke status for leveringen af ordrer samt importere ordrers tracking-koder fra NAV til WooCommerce. Alt sammen imens KOEBT håndterer ordrens status i overensstemmelse med Nupos procedurer.

Andrius Bendikas, Head of Account Management