Detailbranchen ændrer sig hurtigt, og det kan være svært for en nyetableret spiller at gøre sig bemærket. Mond of Copenhagen er dog anderledes, idet de har investeret massivt i en fantastisk oplevelse for deres kunder samt et helt unikt system til håndtering af ordremodtagelse i både fysiske butikker og online.

Forretningsmodellen bygger på et ønske om at skabe skræddersyede kvalitets jakkesæt til alle og opstod hos stifterne af Mond of Copenhagen i 2009, hvor det i mange år var populært at tage til asien for at få syet jakkesæt efter mål. Brødrene ønskede at bringe denne service til Danmark.

Mond of Copenhagen har således satset 100% på custom tailoring, som er jakkesæt og skjorter syet efter kundens individuelle mål, behov og ønsker.

Da Mond of Copenhagen åbnede deres tredje butik, blev det nødvendigt for virksomheden at investere i integration af digitale systemer. Mond of Copenhagen ønskede, at det nye digitale system ville understøtte kundeoplevelsen mellem deres webshop og butikker, så de kunne levere og forbedre kundeoplevelsen til hver enkelt kunde. Målet var at skabe skræddersyede kvalitets jakkesæt til alle, og de ville være blandt de bedste i verden inden for skræddersyning.

Mond of Copenhagen søgte efter et digitalt bureau med ekspertise i at udvikle, integrere og automatisere digitale processer og løsninger. Twentyfour blev hyret til at bygge Mond of Copenhagens nye custom POS-system, ny custom webshop og integrere disse med virksomhedens lager og ordrehåndtering.

Twentyfour udviklede en unik ny webshop og et specialbygget POS-system, hvor kunderne kan designe og personliggøre deres jakkesæt og skjorter både hjemmefra og i butikkerne. Ved brug af KOEBT, har Twentyfour ligeledes integreret webshop, POS-system og Mond of Copenhagens leverandørsystem, iSupply.

Ved at integrere Mond of Copenhagens mange systemer sikres det, at både virksomheden og dens kunder kan følge hvert et skridt på vejen for produktionen af et nyt jakkesæt eller en ny skjorte – helt frem til det punkt, hvor det er klart til at blive hentet.

Det brugervenlige CMS gør det let og overskueligt for medarbejderne at tilføje nye produkter, billeder og beskrivelser til deres webshop. Mond of Copenhagen kan med deres nye unikke webshop, POS-system og integrerede platform tilbyde kunden en oplevelse, der skiller sig ud fra mængden.

De integrationer KOEBT har lavet mellem flere af Mond of Copenhagens systemer sikrer øget transparens gennem hele processen fra produktion to salg, hvilket er altafgørende for såvel virksomheden som dens kunder. Derudover letter integrationer mellem systemer både Mond of Copenhagens workflow og skræddersyningsprocessen for både virkosmheden og dens kunder. Når der bruges færre manuelle ressourcer, kan der bruges mere tid på at skabe den bedste kundeoplevelse og blive blandt de bedste i verden inden for skræddersyning.

 

Andrius Bendikas, Head of Account Management