LOBPA er en non-profit organisation, der siden 2009 har hjulpet folk, der har et handicap. LOBPA har rødder i mange handicaporganisationer, blev i 2018 godkendt af Socialtilsynet og kæmper for Independent Living-bevægelsen, som står for et frit, selvstændigt og ligeværdigt liv for mennesker med handicap. De er til stede i 78 kommuner, og LOBPAs 1.300 medarbejdere tilbyder omfattende løsninger og vejledning til børn og voksne – uanset deres handicap.

De ydelser, LOBPA tilbyder, inkluderer administrativ og juridisk assistance til foreninger og institutioner i relation til medarbejdere med handicap, hjælp og support til børn med indgribende handicap samt ledsagelse til voksne og/eller børn med handicap til aktiviteter og sport uden for hjemmet. Organisationen tilbyder også et unikt socialt fællesskab, hvor deres medlemmer kan dele deres oplevelser og skabe nye oplevelser sammen.

LOBPA havde brug for en ny, brugervenlig hjemmeside til at forbedre brugeroplevelsen, og som passede bedre sammen med deres vision og værdier. Organisationens hjemmeside skulle være mere moderne med et nyt design samt integreres med Nemtilmeld, så brugerne kunne se kommende aktiviteter uden at skulle besøge flere hjemmesider. Nemtilmeld er et brugervenligt system, der viser events og aktiviteter, og systemet har en række fordele. Systemet et fleksibelt og automatisk, hvilket gør det muligt for LOBPA at organisere det på den måde, der er mest optimal for medlemmerne.

De tekniske krav var allerede sat, og grænsefladen (interface) skulle være brugervenlig og medvirke til at give LOBPA en ny visuel identitet.

For at imødekomme LOBPAs krav leverede Twentyfour en helt ny brugervenlig hjemmeside, der blev udviklet i WordPress, og brugte KOEBT til at integrere Nemtilmeld. Ved at udvikle hjemmesiden i WordPress blev det nemmere for LOBPAs medarbejdere at skræddersy websiderne og tilføje det ønskede indhold. KOEBT, integrationsmotoren på projektet, integrerede LOBPAs nye hjemmeside med Nemtilmeld, hvilket tilføjer stor værdi til brugeroplevelsen – og hjælper ligeledes med at reducere menneskelige fejl og sparer en masse af organisationens ressourcer.

Twentyfour lavede en liste over mål (deliverables), der beskrev opgaverne på en struktureret facon, for at overholde løftet til LOBPA om at give dem de ønskede digitale løsninger.

 

Målenene for LOBPA:

  • Generelt forbedre brugeroplevelsen (UX) for forskellige interessenter
  • Skabe et intuitivt og tiltrækkende menusystem til interessenter
  • Implementere nye farver, der stemmer overens med det nye design
  • Sikre at den nye hjemmeside er moderne og fremtidssikret – i henhold til best practice
  • Integrere Nemtilmeld gennem KOEBT

I mellemtiden har Twentyfour arbejdet tæt sammen med LOBPA for at sikre, at opgaverne og beslutninger var i overensstemmelse med LOBPAs vision.

LOBPAs nye hjemmeside fungerer både som en portal til kommunikation for organisationen og deling af oplevelser for deres medlemmer – men det er også et vindue til deres offentlige image og procedurer. Det er lykkedes LOBPA at hjælpe deres medlemmer yderligere ved at give dem en kommunikationsplatform, hvor de kan dele deres historier.

Den nye hjemmeside giver LOBPAs interessenter en bedre brugeroplevelser, appellerer til dem gennem et nyt design og giver værdifuld information gennem et intuitivt menusystem. KOEBT har succesfuldt integreret LOBPAs nye WordPress hjemmeside med Nemtilmeld, hvilket giver LOBPAs medlemmer og interessenter en letanvendelig og moderne hjemmeside. Som en del af den nye hjemmeside er der en webside med alle events og aktiviteter, hvilket gør det endnu nemmere for brugere at navigere på hjemmesiden.

Andrius Bendikas, Head of Account Management