Højskolen Marielyst er en højskole for seniorer og bygger på den tro på, at et aktivt og engageret liv er forudsætningen for høj livskvalitet. Højskolen giver den enkelte kursus inspiration, viden og mod til at fortsætte et aktivt, engageret liv langt op i årene.

Højskolen Marielyst har mange tilbud, såsom morgenmotion, undervisning, foredrag og diverse aftenarrangementer. Og det er derfor vigtigt, at interesserede kursister har nem mulighed for at se de mange tilbud og tilmelde sig lige netop det, der interesserer dem mest.

Højskolen Marielyst oplevede dog uoverensstemmelser og fejl, når kursister forsøgte at booke et kursus eller et lokale. Derudover var der også problemer med at holde styr på de bookede lokaler samt de tilmeldte kursister.

De havde derfor brug for at få optimeret deres bookingsystem på hjemmesiden. Af den årsag ledte højskolen efter et digitalt bureau, der kunne hjælpe dem med lige netop det og rakte ud til Twentyfour for at få skabt en løsning med et præcist og intuitivt bookingforløb.

Twentyfour brugte KOEBT til at integrere WooCommerce og e-conomic, så ordrer og tilmeldinger automatisk kommer over i e-conomic, når kursister har lagt en ordre eller tilmeldt sig et arrangement. Derudover satte Twentyfour også Mailchimp for at automatisere nyhedsbreve, kataloger og andre beskeder, der måtte være til kursisterne.

Både integration og opsætningen af Mailchimp gør også, at regninger og tilmeldingsbekræftelser blev sendt automatisk til kursister med det samme efter tilmelding, så der ikke var nogen tvivl, om man havde fået en plads på de eftertragtede kurser og aktiviteter.

Twentyfour implementerede også bus pick-up muligheder til særlige aktiviteter og kurser i særlige lokationer, så det bliver nemmere for både højskolen og deres kursister.

Det resulterede i en super fed digital løsning til Højskolen Marielyst og minimerede de menneskelige fejl, der er, ved manuelle processer og forbedrede kundetilfredsheden.

Både integrationen mellem WooCommerce og e-conomic og implementering af Mailchimp og bus-pick up reducerer den tid, Højskolen Marielyst bruger på at oprette kurser i bookingssystemets back-end og lader dem fokusere på det, der skaber mest værdi for dem – nemlig at arbejde for et aktivt og engageret liv med og for seniorer.

Da projektet var færdigudviklet, overtog Twentyfour også ansvaret for vedligeholdelse af Højskolen Marielysts primære hjemmeside, hvilket inkluderer løbende opdateringer at hjemmesiden, hosting, SSL og sikkerhedspakker ved KOEBT integrationerne.

Andrius Bendikas, Head of Account Management