kayaking in greenland

Greenland Travel arrangerer og sælger ture til Grønland samt tilbyder deres ekspertise, viden og kærlighed til kulturen, historien og naturen med både private og erhvervskunder.

De sigter mod at blive det bedste og mest populære rejsebureau som sælger ture til Grønland og til at tilbyde rejser fyldt med eventyr og unikke rejseoplevelser. Deres rejseguider taler sproget, kender hver en fjord, gletscher og isbjerge og tager deres nysgerrige turister med gennem Grønlands uforglemmelige is paradis.

For at Greenland Travel kan arrangere deres rejser og aktiviteter, hvad end det er ombord på et fly, hundeslæde, vandreture på indlandsisen eller ved at overnatte i en iglo, har de brug for et system og websted, der gør det let og overskueligt at finde information og inspirerer folk, der drømmer om at tage til Grønland.

På grund af en opsigelse af det originale CMS -system, så Greenland Travel det som en gylden mulighed at ændre deres CMS-system og samtidig forbedre deres websted. Deres hindring med deres tidligere websted og CMS-systemer var, at de ikke har været i stand til at tilpasse, som de gerne ville, uden at skulle søge hjælp fra IT-leverandører.

Samtidig genovervejede de også, hvordan slutbrugeren kontakte Greenland Travel, da deres telefoner ringede hele dagen og dermed tog for meget af deres tid. Mange opkald kunne derfor have været undgået af et optimeret og brugervenligt websted. Derfor kontaktede Greenland Travel Twentyfour. De bad om at få skabt et integreret system og en løsning, der kunne hjælpe Greenland Travel med at nå sine mål.

northern lights

Den nye løsning inkluderer en integration mellem Dynamics AX og WordPress – dette vil reducere manuelt arbejde og i sidste ende reducere omkostninger og arbejdsbyrder. Alle relevante data fra de forskellige systemer (WordPress, Dynamics AX, ERP-systemer og andre) udveksles automatisk med den systemintegration KOEBT har foretaget. Integrationerne udveksler automatisk dataene mellem Dynamics AX og WordPress, og det gør AX til det eneste sandhedspunkt (SPOT, hvilket betyder, at AX er den centrale dataplatform hos Greenland Travel. Med tiden vil denne løsning give et større overblik, og virksomheden bliver mindre tilbøjelige til menneskelige fejl.

Twentyfour bruger en husbygget integrationsplatform kaldet KOEBT, som er et godt værktøj, da det er fleksibelt, har mange fordele for deres systemer og opfylder Greenland Travels behov for at minimere omkostninger. Hvis ERP-systemet skulle ændres, kan KOEBT-platformen også integrere det. Desuden er der foretaget en revurdering af webstedet, opdateringer og forbedringer i UX-design og mere overbevisende indhold.

Ved at opdatere og forbedre hjemmesiden og det overordnede design er brugeroplevelsen blevet forbedret. F.eks. en tilføjelse af forskellige sprog- og domæneversioner (.dk, .de, .uk, .gl og .com) samt valutaer, for at gøre det lettere at finde priserne.

Derudover vil avancerede søge- og filterfunktioner kunne guide slutbrugeren til relevante produkter samt føre til mersalg via webstedet og skelne mellem B2B og B2C på webstedet. Det vil gøre det lettere for brugerne, da det bliver tydeligere hvor de skal lede efter deres næste rejse, privat såvel som forretningsmæssigt.

Afslutningsvis var konverteringsfrekvenserne fra telefoner og tablets markant lave, hvilket er blevet rettet ved at have lydhør design samt ved håndtering af trafikken, hvilket fører til højere konverteringsfrekvenser.

Andrius Bendikas, Head of Account Management