Ny Carlsberg Glyptotek er et af Københavns favoritter og mest utrolige museer. Med en unik kombination af kunst, historie og smuk arkitektur, der behager og uddanner nutidens diverse publikum, både lokale turister.

 

Eftersom at dette foretagende er af en sådan forherliget og historisk karakter, var ønsket om at gøre det mere tilgængeligt for alle og dermed endnu mere attraktivt steget.

Sammen med et mere moderne og bredere image, ønskede museet også at gøre sin butik tilgængelig online og imødekomme de besøgendes behov, selv når de ikke fysisk besøger den.

Ny Carlsberg Glyptotek valgte Twentyfour til at lave en hjemmeside til dem – en side der kunne bringe museet ind i den digitale verden og uden at gå på kompromis med den ægte oplevelse.

 

Klik her for at se en kort video demonstration af Glyptoteket website og webshop.

De grundlæggende behov der skulle løses:

  • Sikre at websitet er responsivt og udseendet er ensartet på tværs af alle enheder (computer, tablet, mobil).
  • Intuitiv og brugervenlig back-end med nem vedligeholdelse og opdateringer.
  • Inspirere brugere til at besøge museet.
  • Impressive and detailed webshop.
  • Smuk grafisk design, inspireret af af mesterværkerne fra museet.

Twentyfour gennemførte projektet ved brug af adskillige programmer: Microsoft Dynamics NAV, WordPress, og KOEBT. Microsoft Dynamics NAV er et ERP system der gemmer data, som overføres til og fra KOEBT. KOEBT automatiserer manuelle processer og giver realtids opdateringer af lager både online og offline, det både genkender og godkender medlemskaber og årskort. Informationer om gæsten sendes gennem hjemmesiden og KOEBT til NAV, hvor det valideres og godkendes. Godkendelse af oplysningerne giver gæsten specielle priser i Glyptotekets butikker, hvilket fremmer kundetilfredshed.

Vi brugte KOEBT, WordPress og WooCommerce til at løse opgaven

WordPress er et open source CMS, og i dette projekt basen for Glyptotekets hjemmeside. Hjemmesiden understøttes af KOEBT, et komplekst integrationssystem, der muliggør en problemfri strøm af information mellem forskellige systemer. Brugen af KOEBT som Glyptotekets integrationssystem betyder, at Glyptotekets evne til at automatisere manuelle opgaver vokser uden yderligere risiko for menneskelige fejl. Da KOEBT automatisk overfører oplysninger fra et system til et andet, mindskes menneskelige fejl, og der spares ressourcer.

KOEBT letter den administrative arbejdsgang, minimerer omkostningerne og frigør medarbejderne til at fokusere på opgaver, der fremmer virksomhedens mål. For at lave et website der er let at vedligeholde af museets personale, brugte Twentyfour WordPress til at bygge Glyptotekets hjemmeside.

WordPress giver stor frihed i oprettelse og tilpasning til virksomhedens specifikke behov, adskillige kanaler til kreativt indhold og uendelige muligheder for at vækste websitet og dermed driften af virksomheden. Glyptoteket driver en vellykket butik på museet og ønskede at gøre den tilgængelig for sine online besøgende.

For at opfylde ønsket valgte Twentyfour WooCommerce - en intuitiv og brugervenlig e-handels udvidelse til WordPress. WooCommerce er fleksibel og let at ændre, hvilket var vigtigt for Glyptoteket, så medarbejderne selv kan holde det opdateret. Desuden giver denne udvidelse integreret med KOEBT, Glyptoteket mulighed for at automatisere processer og lette arbejdsbyrden. For eksempel automatiseret bogføring, lageroptælling og bogføring af opdateringer, der alle bidrager til at minimere menneskelige fejl.

Projektet resulterede i et smukt designet og responsivt website, der gør det muligt for besøgende at føle visionen og stemningen i Glyptotek, selv før de sætter foden i hallerne. Websitet tilbyder en webshop som er let at navigere rundt på, der ofte opdateres og giver de besøgende mulighed for at nyde og blive inspireret af mange forskellige ting.

 

Glyptoteket og Twentyfour fortsætter med at arbejde sammen og Twentyfour udfører løbende vedligeholdelsesopgaver, såsom hosting af websitet, opdateringer (sikkerhed og nyeste opdateringer til tekniske versioner), domæne, SSL (sikker forbindelse), cookies-opdateringer, billeder og kvalitetsoptimering, tilgængelighed på flere sprog og tilføje nye funktioner som ønsket.

 

Vi ønskede en stærk, fleksibel og professionel forretningspartner, der sammen med projektets styringsgruppe kunne lede og drive projektet fremad. Twentyfour opfyldte bestemt kravene.” -Mikael Ipsen, IT & Web Manager, Glyptoteket.

Andrius Bendikas, Head of Account Management