DR Koncerthuset er en af Danmarks bedste arkitektoniske og musikalske attraktioner. DR Koncerthuset åbnede tilbage i 2009 og har siden da afholdt nogle af verdens største koncerter med et bredt udvalg af kunstnere – lige fra klassisk musik, til rock og til heavy metal musik.

Det er designet af den internationale arkitekt, Jean Nouvel, og udover sin arkitektoniske skønhed er DR Koncerthuset udstyret til at kunne holde alle typer forestillinger og repræsenterer et magisk og levende mødested for alle slags musikalske oplevelser.

DR Koncerthusets arkitektur, funktionalitet og akustik er unik, og dens farver og materialer er inspireret af det gamle Radiohuset på Frederiksberg, der var designet af Vilhelm Lauritzen i 1930’erne. Den kubiske form blev specifikt bygget på denne måde af Jean Nouvel, for at musiksalen kunne fremstå harmonisk blandt de andre bygninger i DR Byen.

DR Koncerthuset er en af de mest storslåede bygninger i Danmark, hvilket også ses på dens mange priser for skønhed og funktionalitet.

DR Koncerthusets mål var at tiltrække flere kunder samt adskille dens musikalske events fra DRs events, da folk ofte forvekslede de to. DR Koncerthuset manglede derfor et tiltrækkende og interaktivt website, en bedre brugeroplevelse på websitet samt at automatisere tidskrævende processer.

DR Koncerthuset lancerede sit website i samarbejde med THINK og manglende et digitalt bureau til at videreudvikle og vedligeholde websitet – og kontaktede derfor Twentyfour.

Læs mere om Twentyfours samarbejde med DR Koncerthuset her.

Twentyfour tog over på DR Koncerthusets website og udviklede følgende:

  • Integration mellem Koncerthusets website og DRs CRM via KOEBT
  • Ducksuite integration via KOEBT
  • Automatisk afspilning af baggrundsvideoer
  • CTA pop-ups
  • Rettelser til søgemaskinen
  • DRBilet.dk – nyt website til events udenom DR Koncerthuset

Twentyfour skabte et helt nyt website og søster website til DR Koncerthuset. Det nye website kører hurtigt, er stabilt og har nye tiltrækkende elementer og funktioner. Koncerthuset er selv ansvarlige for at lave content til websitet, hvorimod Twentyfour er ansvarlige for at hoste og opdatere websitet.

DRBillet.dk, søster websitet, blev lavet til events, der bliver afholdt alle andre steder i Danmark og er ligeledes en portal til at sælge koncert- og eventbilletter. Søster websitet blev lavet i WordPress for at give en bedre brugeroplevelse og et tiltrækkende design. Derudover gør det det også nemmere og mere belejligt for medarbejdere at administrere content på websitet, når det udvikles i WordPress.

I forhold til KOEBT så har vi bygget en tredelt integration for DR Koncerthuset. De tre systemer, der er forbundet med hinanden, er DRs website, DRs CRM system og DRs Business Intelligence system. KOEBT sørger for at transformere og kommunikere de nødvendige data mellem alle systemerne. Derudover synkroniserer KOEBT data mellem systemer; data såsom kunde detaljer, event informationer, billetreservation, data om artikler osv. KOEBT er meget fleksibelt og kan nemt integreres med ethvert andet af Koncerthusets systemer i fremtiden, og har derudover adskillige funktioner såsom automatisering af processer, minimering af menneskelige fejl, forbedring af data analyser osv.

Andrius Bendikas, Head of Account Management