Centralforeningen for Stampersonel, eller CS, er en dansk forening for både civile og ansatte i det danske forsvar. Foreningen arbejdet med arbejdsforhold, lønforhandlinger, veteraners rettigheder og støtter medlemmer igennem alle dele af livet.

CS havde brug for et brugervenligt og responsivt website, som var let at administrere for deres brugere. Foreningen havde også ønsket en let login løsningen for deres medlemmer til at logge ind og får adgang til deres egen data / information. Foreningen havde stor fokus på sikkerheden for at garantere deres medlemmers information og på at udvikle en kommunikationsplatform som var intuitiv og opfordrede til mere aktiv deltagelse.

 

Da Twentyfour havde erfaring med at arbejde med fagforeninger, blev vores team af udviklere valgt til at udvikle en strategi, der ville resultere i enkel og problemfri brugeroplevelse for CS’s medlemmer, selv når man ændrede information i flere systemer.

CS havde forespurgt disse specifikke funktioner:

  • Optimering af interne processer.
  • Struktureret, responsivt, og moderne website.
  • Høj sikkerhed.
  • Brugervenlig oplevelse.
  • Web-interface, der forbinder med ældre medlems platform, med information om hvert medlem af organisationen.

For at garantere sikker og direkte integration mellem den nye online-grænseflade og de ældre systemer, byggede Twentyfour et helt nyt website og integrerede det med NemID-identifikationslogin i integrationsplatformen, KOEBT. Derefter samlede Twentyfour fagforeningens nuværende systemer med KOEBT, for at alle systemerne kunne kommunikere med hinanden. Ved at bruge KOEBT sikrer CS nøjagtighed, minimale menneskelige fejl og reduktion af omkostninger.

CS’s website bruges af alle deres medlemmer og NemID-login giver dem mulighed for at udføre følsomme opgaver som specielle anmodninger, ansøgninger om tilskud, opdatering af personlige oplysninger – og meget mere på en nem og ligetil måde. Alt er integreret direkte i de andre it-systemer, der hjælper CS med at køre deres organisation.

CS havde fået automatisering af processer og minimering af tidspild og menneskelige fejl. Siden websitet blev lanceret, så man en højere grad af kundetilfredshed og en lavere grad af menneskelige fejl, samt færre timer brugt på administration.

 

CS havde valgt Twentyfour til at løse denne udfordring på grund af tidligere erfaring med andre fagforeninger. Twentyfour var glad for at tilfredsstille CS’s ønsker med stor succes.

Andrius Bendikas, Head of Account Management