BUPL er en dansk fagforening, der repræsenterer medarbejdere inden for uddannelsesområdet, primært børnehavelærere og andet støttepersonale.

Organisationen er kendt for sin omfavnende holdning til sine medlemmers meninger og ønsker og har gjort meget for at opfylde dem.

Klik her for at se en kort video demonstration af BUPLs website. (videoen er på engelsk).

BUPL havde brug for en omfattende ændring af sit system for at matche deres ønskede serviceniveau – så deres medlemmer kunne logge ind og administrere deres oplysninger sikkert, indsende ansøgninger og kommunikere med BUPL-kontorer.

Da fagforeningen beskæftiger sig med store og følsomme data, der skal bruges på forskellige platforme, var det vigtigt at have høj sikkerhed og pålidelighed.

Mens de tekniske krav var altafgørende, skulle grænsefladen være brugervenlig og formidle BUPL’s tankegang og værdier.

For at imødekomme deres anmodninger blev den valgte løsning, et helt nyt website, baseret på WordPress sammen med en integration af NemID login og Modulus-systemer gennem integrationsplatformen KOEBT.

NemID giver sikker adgang til dine oplysninger / personlige data, Modulus sørger for at reducere behandlingstid, og strømliner BUPLs interne processer og sikrer ensartede data.

KOEBT overfører ikke kun information mellem de forskellige systemer, men minimerer også menneskelige fejl og sparer ressourcer, alt imens det kræver minimal indsats at implementere. Derudover havde BUPL brug for et nyt website med forbedret brugeroplevelse og bedre repræsentation af dets værdier, samtidig med at brugerne fik en intuitiv, brugervenlig grænseflade. For at opnå optimale resultater valgte BUPL Twentyfour for at omsætte deres vision til handling.

For at sikre at BUPL modtager nøjagtigt det, de ønskede, oprettede Twentyfour en liste over krav, der nøjagtigt beskriver opgaven for et optimalt resultat. Denne strukturerede metode er en af Twentyfours måder at sikre, at kommunikation og samarbejde er på plads. Således defineres målene og bliver lettere at nå.

 

Et par af ønskerne fra BUPL:

  • Responsive website som garanterer ensartet udseende på tværs af alle enheder.
  • Integration af Modulus system til at reducere behandlingstid, sikre ensartede data og lette arbejdsgangen i fagforeningen. Denne funktion bruges især af foreninger og er kendt for at blive en væsentlig del af enhver operation inden for fagforeningerne.
  • Integration af NemID identifikation og sikkerhedssystem til at opnå den højeste beskyttelse af personlig information.
  • Simpel brugeroplevelse – ved at bygge et website med nem navigation og et enkelt login.

 

Twentyfour havde arbejdet tæt sammen med BUPL, indtil man opnåede det ønskede resultat. Da projektet havde mange forskellige elementer og var påvirket af mange forskellige regler, udviklede projektet sig og voksede med tiden.

I dag har BUPL et website, der både tjener organisationen som et vindue for dens drift og offentlige image – og som deres største kommunikationskanal for fagforeningens medlemmer. Via hjemmesiden kan medlemmer sikkert opdatere og modtage information, få rådgivning med fagforeningen og oprette særlige anmodninger. Ved at lave en bedre kommunikationskanal blev foreningen endnu mere vigtig for sine medlemmer end nogensinde før.

 

BUPLs specifikke behov sammen med Twentyfours viden og dedikation skabte en moderne, nem at bruge og tilfredsstillende grænseflade for både organisationen og dens medlemmer. Twentyfours kompetencer blev brugt i dette store projekt og har lært vores medarbejdere endnu mere om fagforeningens behov og værdier.

Andrius Bendikas, Head of Account Management