Apotekeren - Projekt

Apotekeren er et dansk online apotek som sælger håndkøbsmedicin, receptpligtig medicin, hudplejeprodukter og kosttilskud – det hele kan købes online og leveres direkte til kunden dagen efter.

 

Danmark bevæger sig fremad og omdanner sine offentlige tjenester til at være tilgængelige online, å stiger et ønske om at gøre Apotekernes tjenester tilgængelige for dem, der ikke kan forlade deres hus eller simpelthen har for travlt til at besøge fysiske apoteker inden for åbningstiden. Ud over ønsket om at tjene offentligheden på denne måde er personlige sundhedsoplysninger meget følsomme og bør behandles med den største omhu og diskretion.

 

 

Apotekrens logo - hvordan HTML24 lavede en nye hjemmeside

Kunden mål og ambitioner var at opretholde det højest mulige sikkerhedsniveau for ens oplysninger sammen med realtids opdateringer af medicinlager og en strøm af information mellem forskellige systemer. Automatisering af disse systemer var den højeste prioritet med henblik på at reducere manuelle processer og skabe en brugervenlig grænseflade. For at gøre dette var det nødvendigt med integration mellem systemerne.

 

Det betyder, at det nye system skal være i stand til at modtage information fra de eksisterende journaler, overføre det korrekt og hurtigt til apotekeren.dks systemer og være tilgængeligt for personalet på apoteket og den relevante læge, alt sammen i realtid.

Denne komplekse forespørgsel skulle løses og blev tildelt Twentyfour. Det krævede nogle ændringer og modifikationer for at kunne sikre de relevante standarder for sikkerhed, brugeroplevelse og frem for alt enkelhed for brugeren.

 

Da projektet involverer integration med mange forskellige platforme og systemer, var det åbenlyse valg for support KOEBT, Twentyfours egen integrationsplatform, der automatiserer processer og transformerer information, hvilket eliminerer menneskelige fejl, da de kan være en afgørende faktor i behandlingen af dataoverførsel, der involverer medicin. KOEBT tillader information at flyde sikkert og straks mellem de forskellige programmer, det understøtter. I Apotekerens tilfælde havde KOEBT en vigtig rolle – at tilbyde integration mellem indholdsstyringssystemer, NemID-identifikation, NNIT-receptpligtige tjenester og lagersystemer som Nomeco og TMJ til en sund og nem løsning.

Twentyfour opfyldte behovet hos både medicinsk personale og privatpersoner. Med identifikations- og lagerstyringssystemer på den ene side og et website til ordrer og indkøb på den anden side, er Twentyfour-løsningen god og nyttig for alle involverede.

 

Et par af de funktioner og features lavet til Apotekeren:

  • Let bestilling af receptpligtig- og håndkøbsmedicin.
  • NemID integration til ekstra identitets godkendelse og højeste sikkerhed for information.
  • Opdateret lager og tilgængelighed af medicin.
  • Centraliseret informationskanaler til klienter, apoteksansatte og forskellige lager platforme.

Siden lanceringen af det nye website og integrationer, er Apotekerens service væsentligt forbedret og arbejdsgange gjort lettere. Ved at lancere disse platforme har Apotekeren garanteret forsyninger til den danske befolkning, med den bedst mulige adgang til at købe medicin.

 

Twentyfours integrationsevner udtrykkes med denne detaljerede løsning, der giver både Apotekeren og den danske befolkning bedre adgang til medicin, kundeservice og workflow.

national-cancer-institute-bygtytegjbo-unsplash

Andrius Bendikas, Head of Account Management