Hvorfor integrere Shopify med KOEBT?

De fleste med en Shopify webshop ønsker en automatisk opsætning, hvor de kan overføre ordrer, produkter og kunder til deres regnskab. Uanset hvad dit behov består i, så kan du med vores avancerede og fleksible integrationsplatform få en løsning, der understøtter din virksomheds behov. KOEBT har over 10 års erfaring med integration af komplekse systemer. Ønsker du at integrere dit regnskabssystem, som e-conomics, eller din pakkeløsning, som Pakkelabels.dk, sammen med din Shopify webshop eller en anden form for integration, så er KOEBT denne rette løsning.

Hvad er Shopify?

Shopify startede for over ti år siden, da grundlæggeren Tobi ville sælge snowboards med sit firma kaldet Snowdevil. Han indså hurtigt, at det var utroligt udfordrende at sælge snowboards online uden en brugervenlig e-handelsplatform. Så han besluttede at lave det selv, og Shopify blev skabt.

Shopify er en ecommerce platform, som du kan bruge til at bygge din webshop online, det er en cloud baseret SaaS(Software as a Service) platform. Det giver dig mulighed for at sælge både online med dit eget website og fysisk i din butik med Shopify POS(Point-Of-Sales). Webshop systemet har funktioner til alle niveauer, om man er begynder eller ecommerce ekspert. Shopify er et brugervenligt og fleksibelt webshop system med mange avancerede udvidelser og integrationer.

Systemet fungerer som en komplet handelsplatform, der giver dig mulighed for at starte, vokse og styre en virksomhed. Opret og tilpas en onlinebutik hvor du kan administrer produkter, lager, betalinger og forsendelse. Sælg flere steder, herunder web, mobil, sociale medier, online markedspladser og pop-up butikker.

Gode grunde til at vælge Shopify:

 • Responsivt design, som giver ensartet kundeoplevelse på alle enheder
 • App store med stort udvalg af udvidelser til din webshop bl.a. apps med mulighed for at sende nyhedsbreve
 • Unikt webdesign eller vælg mellem mange forskellige temaer 
 • SEO optimering i backend på tags, titler og beskrivelser. Det er også nemt at lave teknisk on-page SEO i Shopify
 • Google Analytics kan nemt integreres med din webshop
 • Point of sales system kan nemt kobles med din fysiske butik
 • Support hele døgnet og tilgængelig kundeservice af Shopify

Hvem bruger Shopify?

Shopify er perfekt for nye webshopejere der skal i gang hurtigt og let, og gerne vil have en sikker, SEO-venlig, all-round løsning med lagerstyring, kundekartotek, automatisk mail-notifikationer og rapportering i én pakke. Selvom du har ambitioner om at vokse virksomheden, vil du med shopify stadig kunne udvikle webshoppen til en millionforretning. Systemet er fremragende for alle, der ønsker at starte uden at kunne programmere. Som med mange andre systemer er de basale funktioner nærmest gratis, derefter stiger prisen efter behov. Har man brug for de mest avanceret funktioner eller har man en meget stor webshop, vil udgiften til drift stige. 

Hvilke systemer integrerer man Shopify med?

Med KOEBT gør vi brug af mange års erfaring med integrationer til webshop og vi har endnu ikke fundet to systemer vi ikke kunne integrerer. Så uanset hvilke interne it-systemer du bruger nu eller planlægger at implementere, så er KOEBT den rette til opgaven. At have fokus på salg er det vigtigste aspekt af din e-handelsvirksomhed. Små administratoropgaver som rapportering, e-mail-marketing og endda nogle juridiske problemer er alle opgaver, der bl.a. kan udføres af et CRM-system. 

Hvorfor bruger man Shopify?

Det er let at bruge, udvalget af fantastiske skabeloner, konkurrencedygtige priser og skalerbarhed sikrer det Shopify er ikke kun en platform for begyndere, men en der kan følge dig når din virksomhed vokser. Shopify er et af de mest brugte og gør det nemt for mange at komme i gang med at sælge online. Det giver gode muligheder for at vækste din webshop og salg i fysisk butik. Systemet inkluderer hosting, CMS (Content Manager System), ordresystem, CRM (Customer Relationship Management) og rigtige gode integrations muligheder som kan løfte din forretning til nye højder. 

Fordele ved Shopify: 

 • Brugervenligt system
 • God kundesupport
 • Stort udvalg af templates
 • Stort udvalg i App Store

Vi kan hjælpe dig med al opsætningen, så du selv kan bruge din tid på andre vigtige aspekter af virksomheden såsom markedsføring, salg og alt andet. Det kan være enormt tidskrævende at starte en webshop, og derfor er det vigtigt, at du overvejer, om du har tiden til selv at sætte systemet op.

Hvem sælger Shopify?

Har du brug for en ny webshop eller skal din eksisterende have en overhaling, så er KOEBT den rette løsning. Shopify kan erhverves direkte på deres egen hjemmeside, men vi anbefaler at det sættes op af en kompetent udvikler hos en virksomhed. 

Hvordan bygger man en Shopify webshop? GUIDE

Kort fortalt bygger du din Shopify webshop på følgende måde:

 1. Registrer dig på shopify.com
 2. Vælg et template til din webshop. Der findes både gratis og betalte med flere funktioner.
 3. Opret dine sider, produktkategorier og produkter
 4. Herefter publicerer du dit website og kan begynde med markedsføring

Hvordan fungerer Shopify med KOEBT?

KOEBT arbejder i baggrunden og gør det muligt at forbinde flere systemer. Uanset om de specifikke systemer, der skal integreres, allerede er i brug eller ikke, hjælper vi dig med at bygge det bedst mulige integrationssystem, så din operation kan køre ubesværet. Når integrationerne er på plads, sørger KOEBT for at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt, så den daglige arbejdsgang lettes og effektiviseres.

 

Andrius Bendikas, Head of Account Management