Dinero integration

Hvorfor integrere Dinero med KOEBT?

Hvis du har en webshop eller på anden måde skal fakturere dine kunder, så kender du helt sikkert til det manuelle bøvl, der kan være, ved at håndtere alt det regnskabstekniske. KOEBT kan integrere din virksomhed med Dinero for at automatisere bogføringen af dine salg – så slipper du helt for at ordne det manuelt, og du kan samtidig være helt sikker på, at der er et program, der holder styr på det hele for dig.

Hvad er Dinero?

Dinero er et gratis regnskabsprogram, der holder styr på alle dine fakturaer, bogfører moms (hvis du har brug for det), trækker rapporter, uploader bilag til skyen, sender rykkere og meget mere. Alt i alt gør Dinero altså regnskab nemt og overskueligt.

Dinero findes både som Dinero Starter og Dinero Pro, og du kan derfor bruge det helt gratis, hvis det er det, dit behov er til. Dinero har mange både basale- og avancerede regnskabsfunktioner, som håndterer alt det regnskabstekniske.

stocks market graphs on a phone

Hvem bruger Dinero?

Dinero bruges af +69.000 virksomheder og appellerer meget bredt – lige fra dyrlæger til grafikere og til holdingselskaber. Og så er Dinero det foretrukne regnskabsprogram blandt iværksættere, selvstændige samt små- og mellemstore virksomheder.

Dinero bruges også af diverse foreninger – både momspligtige og momsfritagede foreninger – og har fået et stigende antal bloggere og influencere med ombord. Uanset hvilken branche, du er i, kan du altså bruge Dinero.

Hvorfor bruge Dinero?

Der er mange gode grunde til at bruge Dinero; det kan være, at du synes, det er svært at holde styr på de mange elementer i regnskaberne, det kan være, at du synes, regnskab er kedeligt, eller det kan være, at du gerne vil have frigjort tid og ressourcer til at fokusere på det, der interesserer dig mest.

Dinero er et program til alle virksomheder, der gerne vil have automatiseret deres regnskaber, så de kan bruge tiden på noget andet. Eller for virksomheder der blot mangler et simpelt og brugervenligt program til at holde styr på alle deres fakturaer mm.

Funktioner:

Dinero har en lang række funktioner – og der kommer løbende flere til. Med Dinero får du bl.a.: 

  • Ubegrænsede salgsfakturaer
  • Momsafregning
  • Bilag i skyen
  • CVR-integration
  • Faktura og tilbud på flere sprog
  • Auto-opdaterede valutakurser fra Nationalbanken
  • … Og meget mere.

Hvordan fungerer Dinero med KOEBT?

KOEBT forbinder dine systemer – helt uden at du skal gøre noget. Det vil altså sige, at vi integrerer dine systemer med Dinero – uanset om systemerne er brug i din virksomhed i dag eller ej. Vores primære opgave er at sende de rigtige data til de rigtige systemer på det rigtige tidspunkt. Og det er selvfølgelig en rigtig vigtig funktion, når vi taler om regnskaberne i din forretning.

Andrius Bendikas, Head of Account Management