Løwener er en velrenommeret dansk virksomhed, som er leverandører til store danske og udenlandske industrivirksomheder. I 130 år har Løwener handlet og leveret industriprodukter, maskiner og løsninger til industrivirksomheder, entreprenører, auto- og transportbranchen samt den offentlige sektor i Danmark og internationalt. Løwener er i høj vækst og stræber efter at levere produkter af højeste kvalitet til deres kunder.

Løwener søgte et digitalt bureau, der kunne overtage og videreudvikle deres nuværende hjemmeside. Målet var at skabe et brugervenligt website med tilhørende webshop og automatisere så mange interne processer som muligt. Automatiseringerne skulle ske ved at integrere Løweners webshop (WordPress + WooCommerce) med deres ERP (regnskabssystem) Dynamics NAV (Navision). Således kan virksomheden fokusere på deres kerneaktiviteter og undgå yderligere manuel tastearbejde.

Målet var at skabe en dynamisk B2B webshop med hurtig adgang til produkter og anden vigtig information. Således kan virksomheden yde bedre kundeservice og opbygge et stærkt forhold med deres kunder. Integrationen mellem WooCommerce og Løweners ERP system Dynamics NAV (Navision) sparer medarbejderne meget repetitivt arbejde ved at minimere gentagne administrative opgaver.

Vi fandt ud af, at Løwener havde behov for:

  • Integration mellem WooCommerce og Dynamics NAV
  • Forbedring af det eksisterende website i webshoppen
  • Teknisk SEO optimering
  • Responsivt design af hjemmesiden

Gennem KOEBT, udviklede Twentyfour en API-integration mellem Løweners webshop (WordPress + WooCommerce) og deres ERP-system Dynamics NAV (Navision), som automatiserer kommunikationen mellem de to systemer. Oplysninger om produkter, salg, lagerstatus, pris m.m. bliver automatisk synkroniseret mellem webshoppen og ERP. Dette automatiserer mange manuelle processer, minimere risiko for menneskelige fejl, sikrer korrekt information og sparer tid.

Løweners nye hjemmeside er fuldt responsiv og tilgængelig via alle browsere og platforme. Selvom dette altid er vigtigt, er det særligt gavnligt for Løwener, da virksomheden har en bred produktlinje, og navigationen på hjemmesiden blev derfor udviklet med fokus på at gøre det nemt at navigere og hurtigt finde de produkter, man leder efter.

Andrius Bendikas, Head of Account Management